Skip to main content

Automaatioinsinööri

Haemme Olkiluotoon

AUTOMAATIOINSINÖÖRIÄ

Meillä on mielenkiintoisia työpaikkoja! Haemme nyt automaatioinsinööriä korvaavien automaatio- ja instrumenttilaitteiden asiantuntijatehtäviin.

Laitteiden eliniänhallinta sekä siihen liittyvä laitteiden ja komponenttien fyysisen ja teknologisen ikääntymisen tunnistaminen ja ennakoiminen on tärkeä osa laitosyksiköittemme turvallisen käytön varmistamista. 

Tehtävänäsi on laatia teknisiä vaatimusmäärittelyjä, kelpoistussuunnitelmia sekä soveltuvuusarvioita korvaaville laitteille ja varaosille. Asiantuntijana osallistut myös erilaisten automaatio- ja instrumentointilaitteiden teknisiin selvityksiin sekä vaatimustenmukaisuuden arviointeihin sekä tarkastat ja hyväksyt laitosdokumentaatiota ja korvaavien varaosien muutossuunnitelmia. Osallistut oman vastuualueesi edustajana teknisten työryhmien työskentelyyn. Lisäksi tarvittaessa osallistut toimituksen seuranta- ja tarkastustehtäviin sekä laite- ja järjestelmätoimittajien tuote- ja laatuauditointeihin.

Yhteistyökumppaneitasi ovat yhtiömme asiantuntijoiden lisäksi alan suomalaiset ja kansainväliset yritykset, asiantuntijat sekä valvontaviranomaiset. Tukenasi on laaja joukko voimalaitos-, sähkö- ja automaatiotekniikan sekä ydinturvallisuuden alan huippuammattilaisia.

Minkälaista henkilöä haemme?

Sinulla on tehtävään soveltuva diplomi-insinöörin tai vastaava insinöörin koulutus (automaatio-, mittaus/instrumentaatio- tai prosessitekniikka). Omaat vahvan perustekniikan tuntemuksen ja pystyt käsittelemään laajoja asiakokonaisuuksia. Työkokemus kenttälähettimistä, elektroniikasta, tai prosessi- ja kenttäinstrumentaatiosta on eduksi. Sinulla on lisäksi hyvä suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito.

Persoonana olet aktiivinen ja toimeen tarttuva, työskentelet pitkäjänteisesti ja suunnitelmallisesti sekä omaat hyvät yhteistyötaidot. Lisäksi sinulla on motivaatio oppia uutta ja kehittyä työssäsi huipputason asiantuntijaksi.

Miksi tämä on ainutlaatuinen mahdollisuus sinulle?

TVO-konserni on toimintaympäristönä ainutlaatuinen työpaikka, jossa pääset työskentelemään korkean turvallisuuskulttuurin toimintaympäristössä yhdessä eri alojen huippuasiantuntijoiden kanssa. Pian Olkiluodossa otetaan käyttöön Suomen suurin yksittäinen ilmastoteko, sillä maailman tehokkaimman ydinvoimayksikön myötä noin 30 % Suomen sähköstä tehdään Olkiluodossa. Lisäksi Olkiluodossa käytetyn ydinpolttoaineen loppusijoituksen valmistelussa on edetty pisimmälle maailmassa. TVO-konsernissa on erinomaiset mahdollisuudet kehittyä ja kouluttautua kansainväliseksi ydinalan huippuammattilaiseksi Suomen johtavalla energia-alan toimijalla

Tutustu ydinalan ammattilaisiin urasivuillamme ja

tule mukaan Olkijengiin tekemään hiukkasen parempaa duunia!

Lisätietoja tehtävästä antaa Jaana Virtanen, p. 050-4634378.

Täytä hakemus palkkatoivomuksineen mieluiten heti, mutta viimeistään 27.06.2021 mennessä osoitteessa https://www.tvo.fi/tyopaikat ja hakeudu asiantuntevaan joukkoomme!

Automaatioinsinööri

27100 Eurajoki
Vakituinen

Julkaistu 18.06.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 ?

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja