Skip to main content

Automaatioinsinööri

Veolia Water Technologies, Aquaflow Oy tarjoaa uusinta teknologiaa ja laadukkaita laitteita, ratkaisuja ja prosessiosaamista sekä niihin liittyviä palveluja kuntien ja teollisuuden eri vedenkäsittelyn tarpeisiin. Käytössämme on Veolia-konsernin laaja tuotevalikoima ja tekninen tuki.

Palveluksessamme on 44 alan ammattilaista.

Toimintamme edelleen kasvaessa haemme dynaamiseen joukkoomme joko Helsinkiin tai Naantaliin

AUTOMAATIOINSINÖÖRIÄ

monipuolisiin projektitehtäviin.

Tässä tehtävässä edellytämme soveltuvaa automaatioalan osaamista ja suunnittelukokemusta sähkö- ja automaatiojärjestelmistä, hyvää dokumentointitaitoa sekä dokumentoinnin kehittämiskykyä.

Tulet hyvin toimeen englannin kielellä. Tehtävien menestyksekäs hoito edellyttää sinulta kiinnostusta prosessitekniikkaan, asennetta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn, matkustusvalmiutta ja joustavuutta. Kokemus vedenkäsittelyjärjestelmistä ja järjestelmien validoinnista katsotaan hakijalle eduksi.

Tuotamme ratkaisuja teollisuuden ja kuntien eri vedenkäsittelyn tarpeisiin. Olemme Suomen johtava puhdasvesijärjestelmien toimittaja. Käytössämme on Veolian ylivoimainen tuoterepertuaari.

Yrityskulttuurimme on aidosti asiakaslähtöistä. Tarjoamme Sinulle näköalapaikan kansain-välisessä yrityksessä, joka on globaali vedenkäsittelyn markkinajohtaja ja jolla on huomattavat tuotekehitys- ja tutkimusresurssit sekä pitkä toimialakokemus  myös Suomessa. Työntekijämme arvostavat joustavaa työaikaa ja rentoa työilmapiiriä. Henkilöstön osaamista syvennetään jatkuvasti, tarjolla on konsernin runsas koulutusvalikoima. Työsuhde-etumme ovat kilpailukykyiset sisältäen mm. konsernin osakesäästöohjelman. 

Lisätietoja antaa myyntipäälliikkö Reijo Ahonen, puh: 050-3269658, reijo.ahonen@veolia.com

Hakemukset palkkatoivomuksineen 2.7.2021 mennessä osoiteeseen tuula.tappinen@veolia.com

Aquaflow Oy on osa Veolia-konsernia, joka on maailman suurin vedenkäsittely-yhtiö. Veolialla on palveluksessaan 178 780 henkilöä. Vuoden 2020 liikevaihto oli 26 miljardia euroa

Automaatioinsinööri

Helsinki
Naantali
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 11.06.2021

Yrityksen liikevaihto: 
10 000 000 - 19 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus