Skip to main content

Automaatioinsinööri

CABB on maailmanlaajuinen kemian alan yritys. Olemme toimineet Kokkolassa vuodesta 1984 lähtien ja työllistämme siellä noin 230 henkilöä. Kokkolan tehtaallamme valmistamme rahtivalmistuksena kasvinsuojeluaineita ja niiden välituotteita.

Olemme vahvistamassa tehdaspalvelun organisaatiotamme ja haemme Kokkolaan vakituiseen työsuhteiseen

AUTOMAATIOINSINÖÖRIÄ

Automaatioinsinöörinä vastaat teollisuuslaitoksemme automaatio- ja sähkökunnossapidosta sekä toimintaan liittyvistä viranomaisvaatimuksista. Tehtäviisi kuuluu myös automaatio- ja sähkökunnossapidon pitkän aikavälin suunnittelu, ohjaus, seuranta ja jatkuva toiminnan kehittäminen sekä asiantuntijaorganisaation esimiestehtävät. Huolehdit budjetoinnista sekä kustannusten seurannasta sekä toimit tarvittaessa projekteissa projektipäällikkönä. Raportoit tehdaspalvelupäällikölle.

Menestyäksesi tehtävässä sinulla tulee olla hyvä osaaminen prosessiautomaatiosta tuotantoympäristössä, projektien läpiviennistä sekä systemaattisesta ongelmanratkaisusta. Tunnistat käyttömahdollisuuksia uusille parannuksille. Myös sujuva englannin kielen taito on edellytys tehtävän hoidossa. ABB-järjestelmän tuntemus katsotaan eduksi. Olet koulutukseltasi DI tai kokenut automaatioinsinööri.

Tarjoamme sinulle itsenäisen, vastuullisen ja haastavan työtehtävän korkean automaatioasteen tuotantolaitoksessa sekä hyvät henkilöstöedut ja kehittymismahdollisuudet hyvin taloudellisesti menestyneessä yrityksessä.

Edellytämme tehtäviin valittavilta hyväksyttyä terveystarkastusta sisältäen huumausainetestauksen.

Kiinnostuitko? Mikäli haluat kuulla lisää, voit olla yhteydessä tehdaspalvelupäällikkö Jouko Riihimäkeen puh. 046 8760 681 (viikolla 32) tai henkilöstöpäällikkö Miia Tastulaan puh. 046 8760 522. Voit lähettää avoimen hakemuksen palkkatoivomuksineen osoitteeseen recruiting@cabb-chemicals.fi  15.8.2021 mennessä. Lue lisää meistä www.cabb-chemicals.com

Automaatioinsinööri

Kokkola
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 27.07.2021

Yrityksen liikevaihto: 
50 000 000 - 99 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus