Skip to main content

Automaatioinsinööri

Fortumissa ajamme muutosta, jolla on merkitystä. Olemme eurooppalainen energiayhtiö, joka toimittaa asiakkailleen sähköä, kaasua, lämpöä, jäähdytystä sekä älykkäitä ratkaisuja resurssitehokkuuden parantamiseen. Yhdessä tytäryhtiömme Uniperin kanssa olemme Euroopan kolmanneksi suurin CO2-päästöttömän sähkön tuottaja. Noin 20 000 ammattilaistamme sekä toimintamme yli 40 maassa takaavat, että meillä on asiantuntemusta ja voimavaroja kasvaa ja viedä energiamurrosta eteenpäin. Kulttuurimme pohjautuu avoimeen johtamiseen, jatkuvaan kehittymiseen sekä uteliaisuuteen uusia ratkaisuja kohtaan. Haluatko ottaa aktiivisen roolin puhtaamman maailman puolesta? Liity mukaan johtamaan muutosta kanssamme! www.fortum.fi

City Solutions -divisioonan vastuulla on kehittää kestävistä kaupunkiratkaisuista kasvavaa liiketoimintaa Fortumille. Divisioonaan kuuluvat kaukolämpö ja -kylmä, jätteen energiahyötykäyttö, kierrätys sekä asiantuntijapalvelut.

Fortum Recycling&Waste tarjoaa ympäristöasioiden hallintaan ja materiaalitehokkuuteen liittyviä palveluita Pohjoismaissa. Me parannamme asiakkaidemme materiaali- ja energiatehokkuutta tarjoamalla heille kierrätys-, uudelleenkäyttö- ja loppusijoitusratkaisuja sekä maaperänkunnostus ja ympäristörakennuspalveluita.
 
Työnkuvasi

Päätehtäväsi on vastata Riihimäen laitosalueen automaatiojärjestelmien ylläpidosta ja kehitystoimista. Tuet omalta osaltasi laitosten käytettävyyden parantamista ja ylläpitoa. Osaamisellasi autat kunnossapidon automaatioasentajien vianselvityksessä ja automaatioon liittyvissä ongelmissa. Tarvittaessa voit toimia tuuraajana kunnossapidon työnjohdolle ja avustaa huoltoseisokkiin liittyvien töiden valvonnassa.
 
Tarjoamme sinulle

Tehtävässä sinulle tarjoutuu tilaisuus työskennellä mielenkiintoisessa ja kehitysmyönteisessä työympäristössä, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää omaa osaamistasi monipuolisten tehtävien ja ammattitaitoisten kollegojen kanssa.
 
Odotamme sinulta

Sinulla tulee olla vähintään soveltuva tekniikanalan koulutus (Automaatioinsinööri AMK)

Arvostamme erityisesti kokemusta mm. seuraavilta osa-alueilta:

  • Valmet DNA ja Siemens -järjestelmistä
  • Alma-suunnittelujärjestelmästä
  • Sähkö-/automaatiosuunnittelusta
  • Voimalaitosten kunnossapidosta

Työskentelytapasi on vastuullinen ja oma-aloitteinen. Toivomme valmiutta tarttua ja reagoida uusiin tilanteisiin ja tehtäviin sekä kykyä toimia yhteistyössä erilaisten toimijoiden kanssa. Työskentely sujuu sinulta suomen ja englannin kielellä, muu kielitaito on eduksi.
 
Kiinnostuitko?

Jos koet, että saattaisit olla meidän tuleva automaatioinsinöörimme, jätä hakemuksesi sähköisen rekrytointijärjestelmämme kautta viimeistään 3.10.2021.

Lisätietoja tehtävästä antaa tiistaisin ja keskiviikkoisin kunnossapitoinsinööri Timo Kapulainen puh. 050 3443774

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä turvallisuusselvitystä ja terveystarkastusta, joka sisältää myös huumetestauksen.

Automaatioinsinööri

Riihimäki
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 27.09.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus