Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Automaatioinsinööri

Meillä luodaan hetkiä, joilla on merkitys. Haemme sinua
Automaatioinsinööri
vakituiseen työsuhteeseen Fazer Lifestyle Foodsille Korialle.

Automaatioinsinöörinä tuet tehtaan tuotantoa ja kunnossapitoa automaation osalta, kehität tuotantolaitteistojen automaatiota sekä osallistut erilaisiin investointi- ja muutosprojekteihin. Työtehtäviisi kuuluu käyttöönottojen valvontaa sekä muun muassa taajuusmuuttajien, virtausmittareiden ja venttiileiden käyttöönotossa tarvittavaa konfigurointia sekä virittämistä. Myös vianetsintä ja korjaustyöt kuuluvat toimenkuvaasi. Lisäksi teet automaatiosuunnittelua ja muutosdokumentointia sekä varaosien elinkaarenhallintaa, jotta tuotantomme tarvitsemat palvelut toimivat ja toteutuvat myös tulevaisuudessa.  Raportoit työstäsi kunnossapitopäällikölle.

Miksi Fazer Lifestyle Foods?

Olet osa lämminhenkistä työyhteisöä, jossa kannustamme toisiamme huippusuorituksiin. Kanssamme pääset tekemään töitä uusien ja innovatiivisten kasvipohjaisten tuotteiden parissa – yhteistyössä ammattitaitoisen tiimin ja muiden fazerilaisten kanssa. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän jatkuvasti kehittyvässä ympäristössä sekä mukaansatempaavia projekteja, joiden parissa työskennellä.

Mitä toivomme sinun tuovan tiimiin?

Tehtävässä menestyminen edellyttää insinööritason koulutusta tai työkokemuksen kautta hankittua vahvaa osaamista. Toivomme sinulta käytännön tuntemusta prosessisuunnittelusta, logiikkaohjelmoinnista (S7, TIA, WinCC, Mitsubishi) sekä muusta teollisuusautomaatiosta, esimerkiksi robotiikasta ja servokäytöistä. Tehtävä edellyttää osaamista Cad-ohjelmista.

Omaat hyvät kommunikointi- ja yhteistyötaidot ja työskentelytyylisi on toimeen tarttuva. Olet oma-aloitteinen ja kykenet työskentelemään myös itsenäisesti. Edellytämme hakijoiltamme suomen kielen taitoa sekä arvostamme sujuvaa englannin kielen osaamista, sillä tulet kommunikoimaan myös ulkomaisten laitetoimittajien kanssa.

Hae nyt ja tule mukaan tiimiin, joka luo merkityksellisiä hetkiä.

Tutustu tästä meihin työnantajana ja hae tehtävää 17.10. mennessä. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa kunnossapitopäällikkö Topi Rantanen, 0400168883, pe 8.10. klo 12-16 ja to 14.10. klo 12-16.

Ruokaelämyksiin keskittyvänä yrityksenä Fazer mahdollistaa jokaiselle päivän parhaista hetkistä nauttimisen. Kun Karl Fazer avasi ensimmäisen konditoriansa Helsingin Kluuvikadulle vuonna 1891, hänen missionsa oli tehdä ruokaa, jolla on merkitys: tuottaa ilon hetkiä ihmisille ympärillään. Toteuttaakseen visionsa Kohti täydellisiä päiviä Fazer luo uusia makuja, perinteitä ja ruokaelämyksiä. Luottamalla vankkaan perintöönsä, kuluttajalähtöisyyteen ja innovaatioihin, Fazer kehittää tulevaisuuden vastuullisia ruokaratkaisuja. Haluamme ihmisten kokevan pohjoisen taian. Keskitymme kuluttajatuotteisiin. Fazerilla on toimintaa kahdeksassa maassa ja vientiä noin 40 maahan. Fazer-konsernin liikevaihto vuonna 2020 oli 1,1 miljardia euroa ja yrityksessä työskentelee lähes 8 500 henkeä. Fazer noudattaa liiketoiminnassaan eettisiä periaatteita, jotka pohjautuvat yrityksen arvoihin ja YK Global Compactin periaatteisiin.
 
Northern Magic. Made Real.

Automaatioinsinööri

Kouvola
Kokopäiväinen

Julkaistu 18.10.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus