Skip to main content

Automaatioinsinööri

Metsä Group näyttää biotalouden suuntaa. Investoimme kasvuun, biotuotteiden kehittämiseen ja fossiilittomaan tulevaisuuteen. Tuotteidemme raaka-aine on uusiutuva puu pohjoisen kestävästi hoidetuista metsistä. Liiketoiminnassamme keskitymme metsäteollisuuden kasvualoihin: puunhankintaan ja metsäpalveluihin, puutuotteisiin, selluun ja ensikuitukartonkeihin sekä pehmo- ja tiivispapereihin. Metsä Groupin vuotuinen liikevaihto on noin 5,5 miljardia euroa, ja työllistämme noin 9 200 henkilöä kaikkiaan 30 maassa. Kansainvälisen konsernimme juuret ovat suomalaisessa metsässä - emoyrityksemme on noin 100 000 metsänomistajan Metsäliitto Osuuskunta. www.metsagroup.fi

Metsä Board 

www.metsaboard.com 

Metsä Board on Euroopan johtava ensikuitukartonkien valmistaja. Keskitymme kevyisiin ja korkealaatuisiin taive- ja tarjoilupakkauskartonkeihin sekä valkoisiin kraftlainereihin. Tuotteidemme puhdas ensikuitu on uusiutuva ja turvallinen raaka-aine kestävästi hoidetuista pohjoisista metsistä. Olemme edelläkävijä vastuullisuudessa, ja tavoitteenamme ovat täysin fossiilittomat tehtaat ja raaka-aineet vuoteen 2030 mennessä. 

Kehitämme yhdessä asiakkaidemme kanssa innovatiivisia pakkausratkaisuja luomaan parempia kuluttajakokemuksia pienemmillä ympäristövaikutuksilla. Vuonna 2020 liikevaihtomme oli noin 1,9 miljardia euroa, ja työllistämme noin 2 400 henkilöä. Metsä Board on osa Metsä Groupia. Metsä Boardin osake on listattuna Nasdaq Helsingissä.

Haemme Metsä Board Joutsenon -tehtaalle vakinaiseen työsuhteeseen

Millainen työ sinua odottaa?

Huolehdit tehtaan automaatiojärjestelmän toiminnasta. Käytännössä töihin kuuluvat muun muassa automaatiojärjestelmän ohjelmistomuutokset, ennakkohuolto-, korjaus- ja muutostyöt. Olet osana tehtaan osaavaa ja pientä organisaatiota. Toimit automaatiojärjestelmien asiantuntijana sekä muissa osaamisesi mukaisissa tehtävissä.

Millaista osaamista etsimme?

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (AMK- tai yliopistotutkinto) ja mahdollisesti kokemusta automaatiosta ja teollisuuden tehtävistä. Ymmärrät työturvallisuuden merkityksen tehtävässäsi. Sinulla on halu lähteä ottamaan haltuun tehtaan automaatiokokonaisuutta. Työssäsi pystyt hoitamaan asioita suomen ja englannin kielellä.

Kuinka tulet onnistumaan tehtävässäsi?

Tehtävässäsi pärjäät parhaiten olemalla käytännönläheinen, oma-aloitteinen ja pitkäjänteiseen työskentelyyn kykenevä tekijä. Olet kiinnostunut kehittämään omaa ja organisaation osaamista. Hahmotat ison kuvan, osaat arvioida tilanteita ja toimit olemassa olevan tiedon pohjalta.

Miksi Metsä?

Meillä työ on tiimissä tekemistä, ei yksinäistä puurtamista. Oma halu ja mielenkiinto avaavat ovia hyvälle urakehitykselle. Metsä tarjoaa sinulle loistavat mahdollisuudet kasvaa oman alasi huippuosaajaksi.

Haluatko kuulla lisää?

Lisätietoja saat soittamalla tulevalle esimiehellesi tuotantopäällikkö Juha Luukkaalle puh. 040 7130761

Mitä tapahtuu seuraavaksi?

Mikäli herätimme mielenkiintosi, haethan paikkaa oheisesta linkistä. Jos et ole vielä täyttänyt tietojasi Ura-osioon Workday-profiilissasi, siirry omaan profiiliisi ja täytä tietosi työhistorian ja koulutuksen osalta. Palaa sitten hakusivulle. Tee se mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Liitä mukaan ansioluettelosi (ja kerro myös palkkatoiveesi). Haku on auki 9.1.2022 saakka. Menestystä hakuun!