Skip to main content

Automaatioinsinööri

Meitä advenilaisia ohjaa tarkoitus: Advantage in energy. For business, people and planet. Olemme osa ratkaisua ilmastonmuutoksen torjunnassa ja uskomme, että ympäristöä säästävien energiaratkaisujen avulla, jotka etsimme, rakennamme ja kehitämme yhdessä asiakkaidemme kanssa, voimme vaikuttaa yritysten, ihmisten ja maapallon tulevaisuuteen. 

Liiketoimintamme kasvaessa haemme nyt automaatioinsinööriä vahvistamaan automaatio-organisaatiotamme.

Adven on johtava energia- ja vesiratkaisujen tarjoaja Pohjoismaissa ja Baltian maissa. Tuotamme teollisuudelle höyryä, lämpöä ja kylmää sekä toteutamme erilaisia ratkaisuja energia-, vesi- ja materiaalitehokkuuden edistämiseksi. Kiinteistöille tuotamme lämmitystä ja viilennystä kaukolämmöllä sekä kiinteistökohtaisilla ratkaisuilla, joissa hyödynnämme muun muassa bio- ja geoenergiaa. Liiketoimintamallimme perustuu kokonaispalveluun ja pitkäaikaiseen kumppanuuteen. www.adven.fi

Adven on mielenkiintoisessa tilanteessa, koska yhdistämme parhaillaan toimintaamme ruotsalaisen Värmevärden -energiayhtiön kanssa. Adven – Värmevärden -konserni on uusi energiayhtiö, jolla on 520 työntekijää ja 50 vuoden kokemus energia-alalta. Yhtiö operoi yli 350 energialaitosta tarjoten lämmitystä ja viilennystä kunnille, kotitalouksille ja yrityksille, sekä erilaisia energiaratkaisuja ja -palveluita teollisuudelle ja kiinteistöille Pohjoismaissa ja Baltiassa.

Adven Suomen tuotanto-organisaatio koostuu seitsemästä maantieteellisestä tuotantoalueesta, automaatiotoiminnoista sekä 24/7 operatiivisesta keskuksestamme. Tuotanto-organisaatiomme työllistää noin 110 henkilöä ja käsittää yli sata tuotantolaitosta ympäri Suomen. Adven on viime vuosina kasvanut voimakkaasti, ja etsimme jatkuvasti uusia osaajia joukkoomme. Työsuhteemme ovat pitkiä ja henkilöstötyytyväisyys on korkealla tasolla.

Haluatko olla mukana toimialan innovatiivisimman yrityksen kasvussa?

Työssäsi automaatioinsinöörinä vastaat yhdessä seitsemän kollegasi kanssa mm. tuotantoautomaatioon liittyvästä kehityksestä, projektoinneista, käytettävyydestä ja ongelmanratkaisusta Advenin automaatioratkaisujen sekä tuotantolaitosten parissa. Itsenäinen työskentely muun ryhmän vahvalla tuella on sinulle luontevaa ja haluat sitoutua pitkäjänteisesti mielenkiintoisten automaatioratkaisujen ylläpitoon ja kehittämiseen. Teet aktiivista yhteistyötä kulloisenkin projektitiimin sekä tuotantolaitosten käytön ja kunnossapidon kanssa. Toimipaikkasi on ensisijaisesti Vantaan pääkonttorillamme.

Tehtävässä menestyäksesi toivomme sinulta

  • useamman vuoden kokemusta prosessiteollisuuden automaatiokunnossapidon ja –suunnittelun tehtävistä esim. energia-, metsä-, tai kemianteollisuudesta
  • monipuolista kokemusta erilaisten ohjelmoitavien logiikoiden (PLC) ohjelmoinnista ja PC-valvomo-ohjelmistojen suunnittelusta, käyttöönotoista ja vikaselvityksistä. Käytössämme on Schneider ja Siemens tuoteperheen logiikat sekä Citect Scada – valvomo-ohjelmisto.
  • Automaatiolaitteistojen ja kenttälaiteliityntöjen tuntemusta
  • oma-aloitteista, ennakkoluulotonta ja innovatiivista asennetta
  • hyvää yhteistyökykyä ja joustavuutta
  • matkustusvalmiutta Suomessa

Lupaamme sinulle mielekkäitä haasteita monipuolisten ja vaihtelevien tehtävien parissa sekä mahdollisuuden kasvaa energia-alan huippuosaajaksi. Lisäksi lupaamme vakituisen työpaikan kasvavassa yrityksessä, menestystäsi tukevan palkkauksen sekä huippukollegat. Advenilla saat käyttöösi modernit työkalut, ja ammattitaitoisen ja kannustavan organisaation tukemaan työtäsi.

Meillä et jää paikoillesi. Pääset vaikuttamaan tulevaisuuden energiaratkaisuihin ja olet mukana luomassa parempaa maailmaa!

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen sunnuntaihin 6.2.2022 mennessä oheisen linkin kautta:

https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?404a228f&lang=fi-FI

Mikäli sinulla herää kysymyksiä liittyen tehtävään tai rekrytointiprosessiin, ota yhteyttä automaatiopäällikkö Olli Takalaan, p. 050 367 0767 ajalla 19.-21.1.2022 klo 13-14.

Advenilla pidämme monimuotoisuutta tärkeänä ja arvostamme yrityksellemme saatuja hyötyjä pyrkiessämme sukupuolten, etnisten taustojen ja kulttuurisen monimuotoisuuden tasa-arvoon.

Tietosuojasivustoltamme löydät lisätietoa siitä, miten käsittelemme työnhakijoiden henkilötietoja.

Avainsanat: Adven, energia, automaatioinsinööri, automaatio, prosessiteollisuus, PLC, Vantaa

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Automaatioinsinööri

Vantaa
Helsinki
Espoo
Uusimaa
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 07.02.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti