Skip to main content

Automaatioinsinööri Vantaan Makeisille

Meillä luodaan hetkiä, joilla on merkitys. Haemme sinua
Automaatioinsinööri

Haemme nyt Vantaan makeistehtaallemme automaatioinsinööriä vakituiseen työsuhteeseen automaatiosuunnittelijan tehtävään.

Toimit asiantuntijaroolissa, jossa tuet tehtaan tuotantoa ja kunnossapitoa automaation osalta, kehität tuotantolaitteistojen automaatiota sekä osallistut erilaisiin investointi- ja muutosprojekteihin. Työtehtäviisi kuuluu käyttöönottojen valvontaa sekä muun muassa taajuusmuuttajien, virtausmittareiden ja venttiileiden käyttöönotossa tarvittavaa konfigurointia sekä virittämistä. Teet myös automaatiosuunnittelua ja muutosdokumentointia sekä varaosien elinkaarenhallintaa, jotta tuotantomme tarvitsemat palvelut toimivat ja toteutuvat myös tulevaisuudessa.   

Olet osa tiimiä, johon kuuluu kolme automaatiosuunnittelijaa. Raportoit tehtävässäsi tehtaan tekniselle päällikölle.

Miksi Fazer Makeiset?

Olet osa lämminhenkistä työyhteisöä, jossa kannustamme toisiamme huippusuorituksiin. Automaatiosuunnittelijana pääset työskentelemään kiinnostavissa tehtävissä korkealaatuisten makuelämysten puolesta - yhteistyössä ammattitaitoisen tiimin ja muiden fazerilaisten kanssa. Tarjoamme kehittävän työn ja sinua tukevan työyhteisön lisäksi monenlaisia makeita Fazer-etuja.

Mitä toivomme sinun tuovan tiimiin?

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta insinööritason koulutusta tai työkokemuksen kautta hankittua vahvaa osaamista. Toivomme sinulta käytännön tuntemusta logiikkaohjelmoinnista (S7, TIA, PCS7, WinCC) sekä muusta teollisuusautomaatiosta, esimerkiksi robotiikasta ja servokäytöistä. Tehtävä edellyttää osaamista Cad-ohjelmista, Ethernet-kytkimistä sekä palomuureista.

Omaat hyvät kommunikointi- ja yhteistyötaidot ja työskentelytyylisi on reipas. Olet oma-aloitteinen ja kykenet työskentelemään myös itsenäisesti. Edellytämme hakijoiltamme suomen kielen taitoa sekä arvostamme sujuvaa englannin kielen osaamista, muun muassa ulkomaisten laitetoimittajien kanssa kommunikoinnissa.

Hae nyt ja tule mukaan tiimiin, joka luo merkityksellisiä hetkiä.

Tutustu vielä tästä meihin työnantajana ja hae tehtävää 11.7. mennessä. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa automaatiosuunnittelija Teijo Riihimäki p. 040 702 0149 tiistaisin ja torstaisin klo 15-16.

 

Ruokaelämyksiin keskittyvänä yrityksenä Fazer mahdollistaa jokaiselle päivän parhaista hetkistä nauttimisen. Kun Karl Fazer avasi ensimmäisen konditoriansa Helsingin Kluuvikadulle vuonna 1891, hänen missionsa oli tehdä ruokaa, jolla on merkitys: tuottaa ilon hetkiä ihmisille ympärillään. Matkalla Kohti täydellisiä päiviä Fazer luo uusia makuja, perinteitä ja ruokaelämyksiä. Luottamalla vankkaan perintöönsä, kuluttajalähtöisyyteen ja innovaatioihin, Fazer kehittää tulevaisuuden vastuullisia ruokaratkaisuja. Haluamme ihmisten kokevan pohjoisen taian. Keskitymme kuluttajatuotteisiin. Fazerilla on toimintaa kahdeksassa maassa ja vientiä noin 40 maahan. Fazer-konsernin liikevaihto vuonna 2019 oli 1,1 miljardia euroa ja yrityksessä työskentelee lähes 9 000 henkeä. Fazer noudattaa liiketoiminnassaan eettisiä periaatteita, jotka pohjautuvat yrityksen arvoihin ja YK Global Compactin periaatteisiin.

Northern Magic. Made Real.

Automaatioinsinööri Vantaan Makeisille

Vantaa
Kokopäiväinen

Julkaistu 10.06.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 ?

Jaa työpaikkailmoitus