Skip to main content

Automaation järjestelmäasiantuntija

Haemme nyt

Automaation järjestelmäasiantuntijaa pääkaupunkiseudulle

Oletko talotekniikan osaaja? Haluatko olla suunnannäyttäjä kestävän yhteiskunnan rakentamisessa oman työsi kautta? Jos kolahti, niin voisit sopia meidän joukkoomme. Haemme nyt automaation järjestelmäasiantuntijaa pääkaupunkiseudulle.

Automaation järjestelmäasiantuntijana vastaat automaatiojärjestelmien ohjelmoinneista sekä vian etsinnästä niin tuntitöissä, kuin projektiluontoisissa töissäkin. Vastaat osin teknisestä tuesta asentajille ja tarjouslaskennasta yhdessä työnjohdon kanssa. Toimit vastuuhenkilönä asiakkuuden automaatiotöissä sekä takuutyötarkastuksissa ja niiden raportoinnissa. Osallistut tarvittaessa erilaisiin sisäisiin kehityshankkeisiin edustaen meidän automaatio-osastoamme.

Ylläpito- ja huoltopalvelumme hoitavat mm. kauppakeskuksien, hotellien ja toimistokiinteistöjen taloteknisiä huolto- ja kunnossapitotehtäviä. Vastuullamme on varmistaa asiakaskiinteistöjemme teknisen toimivuuden ja energiatehokkuuden lisäksi loppukäyttäjille miellyttävät olosuhteet. Yksin ei kuitenkaan tarvitse onnistua, sillä esimiehesi tuki ja mutkaton yhdessä tekemisen meininki takaavat parhaan lopputuloksen. Yhdessä varmistamme, että asiakkaidemme kiinteistöt voivat hyvin!

Toivomme sinulta:

  • vahvaa ohjelmointiosaamista vähintään yhdestä järjestelmästä; Honeywell, Trend, Fidelix tai muu,
  • sähkö- ja automaatioalan perustutkintoa tai vastaava koulutusta,
  • LVIAS-järjestelmien kokonaisvaltaisen prosessien tuntemista,
  • sujuvaa suullista ja kirjallista suomen- ja englanninkielentaitoa,
  • tarjouslaskennan tuntemusta.

Tarjoamme sinulle:

  • vakituisen ja kokoaikaisen työsuhteen perheomisteisessa yrityksessä,
  • mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkentän,
  • mahdollisuuden oman ammattitaidon kehittämiseen sekä, kilpailukykyisen palkan ja monipuoliset henkilöstöedut, joihin kuuluvat mm. kattava työterveyshuolto, liikunta- ja kulttuurietu sekä henkilöstöetuohjelma,
  • yksinkertaisesti hyvän meiningin Suomen suurimmassa talotekniikka-alan yrityksessä.

Haluatko mukaan? Lisätietoja tehtävästä antaa asiakkuuspäällikkö Arto Könönen puh.040 300 5971 tai sähköpostilla arto.kononen@are.fi. Hae tehtävää viimeistään 30.1.2022.

Automaation järjestelmäasiantuntija

Helsinki Metropolitan Area
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 26.01.2022

Jaa työpaikkailmoitus