Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Automaatiosuunnittelija

Etsimme Tampereen toimipisteen teollisuuden automaatioryhmään

AUTOMAATIOSUUNNITTELIJAA

vakituiseen työsuhteeseen.

Meillä on vahva asiakaskunta ja osaamisemme on kysyttyä. Tarjouskanta näyttää hyvältä ja projektit odottavat uusia tekijöitä. Kartoitamme jatkuvasti uusia toimeksiantoja ja varaudumme toimintamme kasvaessa löytämään meille parhaat osaajat tuleviin tarpeisiimme.

Millaisia työtehtäviä tarjoamme?

Työnkuvaasi kuuluvat monipuoliset ja mielenkiintoiset automaatiosuunnittelutehtävät ja asiantuntijatyöt. Voit olla kokenut PLC tai DCS järjestelmän koodari. Kokemuksesi voi olla robottien ohjelmoinnista tai automaatiojärjestelmien suunnittelusta. Voimme tarjota sinulle itsenäisen työn tai voit olla mukana monialaisessa tuotekehitysprojektissa. Tarjoamme sinulle riittävät haasteet ja tuemme osaamistasi.

Lopullinen työnkuva ja vastuualueet tullaan räätälöimään projektitarpeen sekä henkilökohtaisten vahvuuksiesi ja työkokemuksesi perusteella.

Odotamme sinulta

  • tehtävään soveltuvaa insinöörin tai diplomi-insinöörin tutkintoa
  • matkustusvalmiutta projektien käyttöönottoihin
  • vähintään 1 vuoden työkokemuksen teollisuuden automaatiosuunnittelusta
  • vähintään yhden PLC tai DCS järjestelmän(esim. Siemens, Beckhoff, Omron, Codesys, Honeywell, DNA, ABB) hyvää osaamista
  • suomen ja englannin kielen taitoa (muu kielitaito katsotaan eduksi)

Tarjoamme sinulle

Pääset mukaan mielenkiintoisiin ja haastaviin työtehtäviin sekä kehittämään ammattitaitoasi erilaisissa projekteissa. Työntekijämme arvostavat Rejlersiä joustavana ja vastuullisena työnantajana. Iloa työpäivään tuo mukava työyhteisö ja viihtyisä toimisto. Arvostamme syvällistä osaamista, halukkuutta oppia ja kehittyä sekä työntekijöidemme hyvinvointia. Joustavat työskentelymahdollisuudet selkeyttävät oman työn ja elämän suunnittelua.

  • nykyaikaiset työvälineet ja ohjelmistot
  • osaavan ja motivoituneen asiantuntijaryhmän tuki
  • urakehitysmahdollisuuksia vahvasti kasvavassa ja kehittyvässä konsernissa
  • kattavat edut

Työtämme ohjaa visiomme: Home of the learning minds. Uskomme jatkuvaan oppimiseen ja kehitykseen. Me haluamme menestyä sekä yksilöinä että yrityksenä yhteisen tavoitteen kautta: menestys jatkuvan oppimisen avulla. 

Tutustu toimintaamme ja yrityskulttuuriimme nettisivuillamme, somessa ja Tunto-palvelussa.

Lähetäthän hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoivomuksesi kotisivujemme kautta osoitteessa https://career.rejlers.fi/ 31.10.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Business Unit Manager Petri Pinta 040 584 1122, petri.pinta@rejlers.fi.

Rejlers tarjoaa monipuolisia insinööripalveluja teollisuuden, energian, rakentamisen ja infran asiakaskunnille. Tarjoamme asiakkaillemme myös digitaalisia palveluratkaisuja yhdistämällä ICT:n insinööriosaamiseen. Rejlersin osaaminen on asiakkaiden käytössä konsulttipalveluina, palvelutuotteina ja projektiratkaisuina. Yli 1000 työntekijäämme työskentelevät Suomessa ja Abu Dhabissa yli 20 paikkakunnalla. Toiminta Suomessa alkoi vuonna 1980 Mikkelissä, ja liikevaihtomme vuonna 2020 oli noin 87 miljoonaa euroa. Olemme osa pohjoismaista, NASDAQ Tukholman pohjoismaiselle pörssilistalle listattua Rejlers AB -yhtiötä.

Automaatiosuunnittelija

Tampere
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 01.11.2021

Yrityksen liikevaihto: 
50 000 000 - 99 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus