Skip to main content

AUTOMAATIOSUUNNITTELIJA, Finn-Power Oy

Oletko jo kerryttänyt kokemusta automaatiosuunnittelusta ja haluatko seuraavaksi rakentaa urapolkuasi osana kansainvälistä, kasvavaa ja huipputeknologiaa hyödyntävää organisaatiota? Etsimme asiakkaallemme Prima Powerille automaatiosuunnittelijaa vakituiseen työsuhteeseen Seinäjoelle. Tehtävässä toivottu aloitus on mahdollisimman pian.

Automaatiosuunnittelijana päätehtävänäsi on kehittää Prima Powerin koneiden ja materiaalinkäsittelylaitteiden automaatio-ohjelmistokokonaisuuksia. Työtehtäviisi kuuluu ohjelmistojen tuotekehitystehtävät ja käyttöönotot Beckhoff Twincat -työkalujen avulla. Työtä tehdään pääosin Seinäjoen tehtaalla sekä rajoitetusti asiakkaiden luona. Tehtävään voit tutustua lisää videolla: https://jobs.powerplatform.net/

Tehtävässä menestyäksesi edellytämme sinulta:

  • Tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. automaatiotekniikka tai ohjelmistokehitys)
  • Aikaisempaa kokemusta automaatiosuunnittelusta, kenttäväylistä ja liikkeenohjauksesta
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
  • Kehityshakuisuutta, oma-aloitteisuutta sekä kykyä ja halua oppia uutta

Lisäksi katsomme eduksesi aikaisemman kokemuksen erilaisista IOT-, AI- tai konenäköratkaisuista. Toivomme myös, että omaat tarkan työskentelyotteen, hyvät yhteistyötaidot sekä sinnikkään ja positiivisen asenteen kehittämistä kohtaan.

Prima Power tarjoaa mielenkiintoisen ja haasteellisen tehtävän kansainvälisessä yrityksessä sekä eturivin paikan huipputeknologiaa sisältävien koneiden kehitystyön parissa. Työviihtyvyyteen ja -hyvinvointiin panostetaan mm. laajalla työterveydenhuollolla, ajantasaisilla työvälineillä sekä moderneilla toimitiloilla. Prima Powerilla pääset osaksi tiivistä ja osaavaa porukkaa, joka järjestää aktiivisesti myös monipuolista vapaa-ajan toimintaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Barona Engineeringin rekrytointipäällikkö Kristiina Vormala (040 837 4019), parhaiten tavoitettavissa torstaisin klo 13–14.

Hae paikkaa viimeistään 12.07.2022 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: 040 837 4019

Finn-Power Oy

FINN-POWER Oy on levytyökoneisiin ja valmistusjärjestelmiin erikoistunut teollisuusyritys, jonka päätoimipiste on Seinäjoella. Olemme osa Milanon pörssissä noteerattua Prima Industrie –konsernia. Tuotteidemme ja palveluidemme tunnus on Prima Power, joka tunnetaan yhtenä maailmanmarkkinoiden johtavana levyntyöstökoneisiin ja -järjestelmiin erikoistuneena yrityksenä. Tuotevalikoimamme on alan laajimpia kattaen laserleikkauksen, lävistyksen, kulmaleikkuun ja taivutuksen kaikilla automaatiotasoilla työstökoneista joustaviin valmistusjärjestelmiin, ja palvelee asiakkaitamme erilaisissa sovelluksissa yli 80 maassa. Tuotantoyksikkömme ovat Suomessa, Italiassa, Yhdysvalloissa ja Kiinassa, joista toimitamme koneita ja järjestelmiä kaikkialle maailmaan.

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona tarjoaa sinulle työtehtäviä niin pienissä kuin suurissakin suomalaisissa ja kansainvälisissä teollisuusyrityksissä. Työllistämme vuosittain tuhansia osaajia eri teollisuuden aloille. Kauttamme pääset matalan kynnyksen töistä aina vaativiin asiantuntijatehtäviin. Voit tehdä meillä töitä hetken, viipyä vuosia tai työskennellä keikkaluontoisesti – tuemme sinua urasi eri käänteissä. Rekrytointitoimeksiantojemme kautta voit työllistyä myös suoraan asiakasyrityksiimme. Haemme jatkuvasti uusia osaajia, joissa yhdistyy osaaminen, halu kehittyä sekä myönteinen asenne työtä kohtaan. Liity siis rohkeasti joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

AUTOMAATIOSUUNNITTELIJA, Finn-Power Oy

Barona Teollisuus
Seinäjoki
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 22.06.2022

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Barona Teollisuus
Seinäjoki
Barona Teollisuus
Lahti
Barona Teollisuus
Kokkola