Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Automaatiosuunnittelija / Pääsuunnittelija

Haluatko mukaan kansainvälisiin projekteihin ja kehittyä automaation huippuammattilaiseksi?

Etsimme nyt Automaatiosuunnittelijan / Pääsuunnittelijan -tehtäviin henkilöitä, jotka työskentelevät Paperit-liiketoimintalinjassa usean projektin parissa samanaikaisesti.

Valmetin Paperit -liiketoimintalinja toimittaa kartonki-, pehmopaperi- ja paperikoneita, pituusleikkureita ja jälkikäsittelylaitteita sekä näiden koneiden uudistuksia maailmanlaajuisesti. Olemme dynaaminen ja kehityshakuinen organisaatio, jonka teknologiat ovat parasta maailmassa ja määrittävät teollisuudenalan suuntaviivoja. Globaalin toimintamme keskeisenä ajurina on kestävä kehitys. 

Automaatiosuunnittelijan / Pääsuunnittelijan tehtävässä vastuullasi on paperi -ja kartonkilinjojen pituusleikkureiden automaation ohjelmistosuunnittelu, kouluttaminen, käyttöönotto ja testaus. Teet laajasti yhteistyötä asiakkaidemme ja projektiorganisaatiomme kanssa.

Laaja-alainen työnkuva sisältää mukavasti vaihtelevia elementtejä, mikä varmistaa, että jokainen päivä on mahdollisuus tehdä ja kokea jotain uutta. Teimme Paperit-liiketoimintalinjassa historiamme parhaan tuloksen vuonna 2021 ja erinomainen tahti jatkuu edelleen, joten nyt on loistava aika liittyä dynaamiseen ja kasvavaan tiimimme.

Toivomme sinulta

  • B.Sc. tai M.Sc. tutkinto automaatiotekniikan alalta (tai vastaava)

  • kokemus koneohjauksesta on eduksi

  • paperi-, kartonki- ja/tai massateollisuuden tuntemus tai muu prosessiosaaminen on eduksi

  • hyvää englannin ja suomen kielen suullista sekä kirjallista taitoa.

Sinulla on hyvät tiimityötaidot ja systemaattinen ote työhön. Motivoidut tavoitteiden saavuttamisesta sekä yhteistyöstä asiakkaiden ja sidosryhmiemme kanssa. Pystyt tarvittaessa ohjaamaan ja organisoimaan myös muiden toimintaa. Ratkaisevin asia on halusi kehittyä ja kasvaa Valmetin mukana. Voit olla aivan urasi alkuvaiheessa tai jo kokenut ammattilainen. Rooli muokkautuu sitä mukaa vaativammaksi, kun osaamista ja kokemusta karttuu lisää.

Toimintakenttäsi on globaali, joten edellytyksenä on valmius matkustaa ja työskennellä tarvittaessa asiakastyömailla pidempiäkin aikoja (projektista ja tehtävästä riippuen joistakin päivistä useampien viikkojen komennuksiin, 90 -150 päivää vuodessa).

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle urapolun, jossa tuemme sinua pitkäjänteisesti askel askeleelta kohti vaativampia tehtäviä. Voit aloittaa Automaatioinsinöörin tehtävästä, jossa tarkoituksena on kasvaa ja kehittyä kohti Pääsuunnittelijan roolia. Jos olet jo alan kokenut ammattilainen, voit hypätä suoraan Pääsuunnittelijan tehtäviin ja päästä vastaamaan omista projekteista muun organisaation tuella. Pääset työssäsi näkemään oman työpanoksesi muuntumisen asiakasta palveleviksi ratkaisuiksi, mikä palkitsee.  Mukana matkallasi sinulla on ison, kannustavan ja asiantuntevan tiimin ammattitaito ja tuki.

Merkityksellisen työn ja hyvien kollegoiden lisäksi tarjoamme sinulle kokonaiskorvauksen, johon sisältyy hyvä henkilöstöetupaketti. Paikallisia etujamme ovat mm. tuettu lounas, henkilöstörahasto sekä urheilu- ja kulttuurietuudet. Järvenpään toimipisteellä käytössäsi on kuntosali ja uima-allas sekä henkilöstökerhoja, esimerkiksi musiikin ja urheilun parissa. Käytössämme on tällä hetkellä hybridityömalli, jonka avulla voit suunnitella työsi joustavasti.

Voit katsoa lisää tietoa uusista tuulistamme ja toiminnastamme Järvenpäässä seuraavilta videoilta:  

Using lights for more efficient papermaking | OptiConcept M

Valmet Järvenpää

Lisätietoja

Kiinnostuitko tehtävästä ja haluaisit kuulla lisää? Lisätietoja tehtävästä antaa Harri Lindberg, Senior Manager, Automation Engineering, tel. +358407705862, 22.8. klo 12-14 tai 5.9. klo 10-12.

Etenemme rekrytoinnissa sitä mukaa, kun hakemuksia saamme, joten lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian ja viimeistään 11.9.2022. Liitäthän mukaan ansioluettelosi ja palkkatoiveesi.

Kun kaikki toimii yhteen
Valmetissa kohtaavat parhaat kyvyt monesta eri maasta ja kulttuurista. Olemme maailman johtava teknologian, automaation ja palveluiden toimittaja ja kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle. 17 000 ammattilaistamme ympäri maailmaa ovat sitoutuneet parantamaan asiakkaidemme suorituskykyä. Tämä vaatii luovuutta, teknologisia innovaatioita, palveluosaamista - ja ennen kaikkea tiimityötä.

#Automation #Automation Engineer #Chief Engineer #Järvenpää #Southern Finland

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Automaatiosuunnittelija / Pääsuunnittelija

Järvenpää
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 12.09.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti