Skip to main content

Automaatiosuunnittelija / Pääsuunnittelija

Haluaisitko työskennellä kansainvälisten projektien sekä alan uusimman teknologian parissa?

Valmetin Paperit -liiketoimintalinja toimittaa kartonki-, pehmopaperi- ja paperikoneita, pituusleikkureita ja jälkikäsittelylaitteita sekä näiden koneiden uudistuksia maailmanlaajuisesti. Olemme dynaaminen ja kehityshakuinen organisaatio, jonka teknologiat ovat parasta maailmassa ja määrittävät teollisuudenalan suuntaviivoja. Globaalin toimintamme keskeisenä ajurina on kestävä kehitys. Paperit-liiketoimintalinjassa teimme historiamme parhaan tuloksen vuonna 2020 ja erinomainen tahti jatkuu edelleen. Nyt on siis loistava aika liittyä dynaamiseen ja kasvavaan tiimimme.

Etsimme nyt Automaatiosuunnittelijan / Päässuunnittelijan -tehtäviin henkilöitä, jotka työskentelevät Paperit-liiketoimintalinjassa usean projektin parissa samanaikaisesti. Vastuullasi on paperi -ja kartonkilinjojen automaation ohjelmistosuunnnittelu, kouluttaminen, käyttöönotto, sekä testaus.

Pääset tekemään laajasti yhteistyötä asiakkaidemme ja oman projektiorganisaatiomme kanssa. Työ sisältää mukavasti vaihtelevia elementtejä - suunnittelua, testausta sekä työskentelyä asiakkaidemme työmailla. Tehtävä sopii siis sinulle, joka nautit moniulotteisesta työstä tekniikan ja asiakkaiden parissa sekä matkustamisesta. Laaja-alainen työnkuva varmistaa, että jokainen päivä on mahdollisuus tehdä ja kokea jotain uutta.

Odotuksemme

B.Sc. tai M.Sc. tutkinto automaatiotekniikan alalta (tai vastaava) on hyvä pohja tähän tehtävään. Katsomme eduksi, jos sinulta löytyy ennestään koneohjausosaamista. Eduksi katsomme myös paperi-, kartonki- ja/tai massateollisuuden tuntemuksen tai muun prosessiosaamisen. Ratkaisevin asia on kuitenkin halusi kehittyä ja kasvaa Valmetin mukana. Voit olla aivan urasi alkuvaiheessa tai jo kokenut ammattilainen. Rooli muokkautuu sitä mukaa vaativammaksi, kun osaamista ja kokemusta karttuu lisää.

Sinulla on hyvät tiimityötaidot sekä systemaattinen ote työhön. Motivoidut tavoitteiden saavuttamisesta sekä yhteistyöstä asiakkaiden ja sidosryhmien kanssa. Pystyt tarvittaessa ohjaamaan ja organisoimaan myös muiden toimintaa. Toimintakenttäsi on globaali ja osa tehtävää on toimiminen asiakkaan ympäristössä, joten edellytyksenä on valmius matkustaa ja työskennellä tarvittaessa asiakastyömailla pidempiäkin aikoja (projektista ja tehtävästä riippuen joistakin päivistä useampien viikkojen komennuksiin 90 - 150 päivää vuodessa).

Suomen kielen lisäksi tarvitset sujuvaa englannin kielen suullista sekä kirjallista taitoa. Muu kielitaito on tehtävässä eduksi.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle urapolun, jossa tuemme sinua pitkäjänteisesti askel askeleelta kohti vaativampia tehtäviä. Voit aloittaa Automaatioinsinöörin tehtävästä, jossa tarkoituksena on kasvaa ja kehittyä kohti Pääsuunnittelijan roolia. Jos olet jo alan kokenut ammattilainen, voit hypätä suoraan Pääsuunnittelijan tehtäviin ja päästä vastaamaan omista projekteista muuan organisaation tuella.

Saat työskennellä globaalin markkinajohtajan kansainvälisessä ja inspiroivassa työympäristössä. Pääset työssäsi aidosti vaikuttamaan asiakkaan menestymiseen, mikä palkitsee. Tukena matkallasi sinulla on ison, kannustavan ja asiantuntevan tiimin ammattitaito ja tuki!

Lisätietoja

Kiinnostuitko tehtävästä ja haluaisit kuulla lisää? Lisätietoja tehtävästä antaa Sampsa Suni, Manager, Project Automation Engineering, tel. +358505737344.

Etenemme rekrytoinnissa sitä mukaa, kun hakemuksia saamme, joten lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman ja viimeistään 17.10. Liitäthän mukaan ansioluettelosi ja palkkatoiveesi.

Kun kaikki toimii yhteen
Valmetissa kohtaavat parhaat kyvyt monesta eri maasta ja kulttuurista. Olemme maailman johtava teknologian, automaation ja palveluiden toimittaja ja kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle. 14 000 ammattilaistamme ympäri maailmaa ovat sitoutuneet parantamaan asiakkaidemme suorituskykyä. Tämä vaatii luovuutta, teknologisia innovaatioita, palveluosaamista - ja ennen kaikkea tiimityötä.

Automaatiosuunnittelija / Pääsuunnittelija

Järvenpää
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 13.10.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus