Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Automaatiotyönjohtaja

Fortum

Fortumissa ajamme muutosta, jolla on merkitystä. Olemme eurooppalainen energiayhtiö, joka toimittaa asiakkailleen sähköä, kaasua, lämpöä, jäähdytystä sekä älykkäitä ratkaisuja resurssitehokkuuden parantamiseen. Yhdessä tytäryhtiömme Uniperin kanssa olemme Euroopan kolmanneksi suurin CO2-päästöttömän sähkön tuottaja. Noin 20 000 ammattilaistamme sekä toimintamme yli 40 maassa takaavat, että meillä on asiantuntemusta ja voimavaroja kasvaa ja viedä energiamurrosta eteenpäin. Kulttuurimme pohjautuu avoimeen johtamiseen, jatkuvaan kehittymiseen sekä uteliaisuuteen uusia ratkaisuja kohtaan. Haluatko ottaa aktiivisen roolin puhtaamman maailman puolesta? Liity mukaan johtamaan muutosta kanssamme! www.fortum.fi

Generation-divisioona vastaa Fortumin sähköntuotannosta, tuotannon optimoinnista ja trading-toiminnasta Pohjoismaissa. Siihen kuuluvat ydinvoima-, vesivoima- ja tuulivoimatuotanto, sähköntuotannon optimointi ja sähkökauppa, markkina-analyysi sekä ydinvoiman asiantuntijapalvelut.

Työnkuvasi

Haemme automaatiotyönjohtajaa vakituiseen työsuhteeseen Loviisan voimalaitoksen automaatiokunnossapitoon.

Tehtävässäsi vastaat voimalaitosprosessiin liittyvien automaatiojärjestelmien ja
-laitteiden vikakorjaus- ja ennakkohuoltotöiden toteutuksesta sekä toimit tiiviissä yhteistyössä eri sidosryhmien kanssa.

Tarjoamme sinulle

Automaatiotyönjohtajana kohtaat mielenkiintoisia haasteita ydinvoimalaitoksen
automaatioteknisessä toimintaympäristössä. Automaation perusparannus- ja
uudistusprojektit mahdollistavat työtehtävien ja -menettelyiden kehittämisen edellyttäen samalla valmiutta sekä halua jatkuvaan oppimiseen ja muutoksessa mukana pysymiseen.

Työnjohtajana sinulla on mahdollisuus kehittää teknistä asiantuntemustasi sekä
henkilöstöjohtamistaitojasi asiantuntevan ja tiimihenkisen ryhmän kanssa.

Odotamme sinulta

Edellytämme sinulta automaatioteknistä koulutusta sekä useamman vuoden työkokemusta. Arvostamme kokemusta esimiestehtävistä.

Menestyminen työyhteisössä edellyttää yhteistyökykyä, joustavuutta sekä hyvää suomen ja englannin kielen taitoa. Lisäksi toivomme, että olet oma-aloitteinen
ja haluat omaksua uusia asioita.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi sähköisen rekrytointijärjestelmämme kautta 10.10.2021 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Sami Kaartinen, 010 455 3549, [email protected] tai Joni Pasi, 010 455 3585, [email protected].

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme nuhteetonta taustaa, hyväksyttyä turvallisuusselvitystä ja terveystarkastusta, joka sisältää myös huumetestauksen.

Fortum vaikuttavuus

Fortum synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen yhteiskunnan infrastruktuuriin ja kasvihuonekaasupäästöihin, luokissa Yhteiskunta ja Ympäristö.

Fortum synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen biodiversiteettiin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for Fortum

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Fortum Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti