Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Automekaanikko, Euromaster Seinäjoki

Michelin-konserniin kuuluva Suomen Euromaster Oy on maamme johtavia rengasalan yrityksiä. Tunnettujen rengasmerkkien lisäksi Euromaster tarjoaa kaikki rengasalan palvelut sekä autohuoltopalveluita. Euromasterilla on Suomessa yli 80 palvelupistettä.

Kiristyykö pultit? Onko tunkki hallussa?

Etsimme nyt

AUTOMEKAANIKKOA Euromaster Seinäjoelle

Tehtävässä menestymisen edellytyksenä on aiempi työkokemus autopuolen korjaus- ja huoltotöistä, sekä autoasentajan/mekaanikon koulutus. Tehtäviisi kuuluu mm. huolto-, korjaus- ja vianetsintätehtäviä, myyntiä sekä laskutusta. Toivomme sinulta itsenäistä otetta työhön ja reipasta asennetta. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn sekä osaavat ja ammattitaitoiset työkaverit. Aluksi työllistyt vuokratyösuhteeseen Go On:ille ja myöhemmin sinulla on mahdollisuus työllistyä Euromasterin omaan organisaatioon.

Tunnistitko itsesi? Innostuitko? Jos näin, olet etsimämme tekijä! Täytäthän hakemus mahdollisimman pian osoitteessa www.go-on.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja etenemme sopivien henkilöiden kanssa nopeallakin aikataululla, joten ethän turhaan odottele hakuajan päättymistä!

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Seinäjoen HR-asiantuntija Cici Mäki-Hakola, 040 180 3786, [email protected].

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Automekaanikko, Euromaster Seinäjoki

Seinäjoki
Kokopäiväinen

Julkaistu 06.09.2021

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti