Skip to main content

Automekaanikko, Veho Lahti

Tule työkaveriksi meille! Haemme porukkaamme Veho Lahden toimipisteeseen kahta automekaanikkoa. Monipuolisiin tehtäviisi kuuluvat vaihtelevat Mercedes-Benz kuorma- tai pakettiautojen huolto- ja korjaustyöt. Etsimme uusia kavereita toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin.

Meillä Vehossa on loistoporukkaa: arvostamme oma-aloitteisuutta, luotettavuutta sekä halua oppia ja kehittyä. Voimakkaasti digitalisoituvalla alallamme kehittymismahdollisuudet ovat rajattomat. Perehdytämme sinut hyvin työhösi, mutta toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta autoalalta/vastaavista tehtävistä. Tässä tehtävässä menestyäksesi tarvitset siis aikaisempaa kokemusta automekaanikon tehtävistä ja voimassa olevaa C ajokorttia. Autoalan tai vastaavan alan koulutus katsotaan eduksi. Toivomme sinulta lisäksi sujuvaa suomen kielen osaamista sekä teknistä englannin kielen osaamista.

Sinustako veholainen?

Meille on tärkeintä, että asiakas lähtee tyytyväisenä kotiin. Tässä sinulla on avainrooli, kun yhdessä tiimin kanssa varmistat, että tuottamamme laatu on aina priimaa. Paras mahdollinen asiakaskokemus on meidän kaikkien yhteinen tavoite. Henkilöstötutkimuksessamme eniten kiitosta saa loistavat työkaverit. Meillä voit olla oma itsesi: tartumme asioihin positiivisen kautta ja autamme toisiamme. Haluamme myös jatkuvasti oppia uutta ja olla mukana liikuttamassa maailmaa kestävästi ja vastuullisesti.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn, jossa yksikään päivä ei ole samanlainen. Saat mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi haastavan ja palkitsevan työn parissa. Mercedes-Benz-koulutuskeskuksemme varmistaa, että sinulla on viimeisin osaaminen tuotteistamme. Saat tueksesi myös ammattitaitoiset työkaverit, joiden kanssa ratkotte eteen tulevat haasteet ja onnistutte yhdessä. Siisteintä on tietysti se, että pääset työskentelemään yhden maailman arvokkaimman autobrändin parissa.

Tunnistitko itsesi? Siinä tapauksessa olisi hienoa seuraavaksi kuulla sinusta!

Voit hakea meille täyttämällä hakemuksen urasivuillamme 4.9.2022 mennessä. Käymme hakemuksia läpi sekä tapaamme tehtävästä kiinnostuneita jo hakuaikana. Älä siis suotta odottele viime hetkeen asti.

Jäikö kysyttävää? Lisätietoja tehtävästä antaa korjaamopäällikkö Tatu Simola p. 050-4647801
 

Veho on suomalainen, 1939 perustettu liikkumisen ratkaisuja tarjoava yritys, joka toimii Ruotsissa, Suomessa, Virossa, Latviassa ja Liettuassa. Liikevaihtomme 2021 oli 1 410 miljoonaa euroa ja meitä veholaisia on yli 2000. Yhtiö perustettiin Mercedes-Benzin maahantuojaksi, ja merkki on edelleen toimintamme ydin.

Autoilun, kuljetuksen ja liikkumisen murroksessa tarjoamme asiakkaillemme monipuoliset liikkumisen palvelut ja kuljetusratkaisut henkilöautoista raskaisiin kuorma-autoihin. Tavoitteenamme on, että asiakaskokemus ylittää odotukset. Sen saa aikaan henkilöstö, jonka hyvinvoinnista ja osaamisesta pidämme huolta. Meillä kaikilla veholaisilla on jatkuva halu oppia uutta ja intohimo olla mukana liikuttamassa maailmaa kestävästi ja vastuullisesti.

WWW-osoite: http://www.veho.fi/
Yhteystiedot: Jäikö kysyttävää? Lisätietoja tehtävästä antaa korjaamopäällikkö Tatu Simola p. 050-4647801
Työpaikan osoite: Kasaajankatu 8, 15520 LAHTI
Palkkaus: sopimuksen mukaan
Työ alkaa: mahdollisimman pian
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 04.09.2022 klo 23:59
Jätä hakemus: Tunnistitko itsesi? Siinä tapauksessa olisi hienoa seuraavaksi kuulla sinusta!

Voit hakea meille täyttämällä hakemuksen urasivuillamme 4.9.2022 mennessä. Käymme hakemuksia läpi sekä tapaamme tehtävästä kiinnostuneita jo hakuaikana. Älä siis suotta odottele viime hetkeen asti.
Ilmoitus jätetty: 05.08.2022
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11550048

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Automekaanikko, Veho Lahti

Veho Oy Ab
Lahti
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 05.08.2022

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Click Henkilöstöpalvelut Oy
Valkeakoski
Henkilöstöpalvelu Heimo
Uusimaa
Click Henkilöstöpalvelut Oy
Tampere
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti