Skip to main content

Autonkuljettaja/ Pesulatyöntekijä

Finvacon Oy on vuonna 1970 perustettu, Vaasan Seudun Invalidit ry:n omistama, alihankintaan erikoistunut täyden palvelun monialayritys. Ydinosaamisalueitamme ovat öljyeristeisten muuntajien puu-, prespaani- ja metalliosien valmistus, muut metallin alihankintatyöt, lasermerkkaus, erilaiset kokoonpanotyöt sekä kattavat pesulapalvelut. Finvacon toimii Vaasassa kahden tehtaan voimin, Kivihaassa ja Strömberg parkissa. Tänä päivänä Finvacon työllistää jo n. 100 henkilöä.

Haemme nyt yhteistyössä Finvaconin kanssa autonkuljettajaa pesulan kuljetustehtäviin, johon sisältyy myös pesulatyöntekijän tehtäviä.

Pyykkihuollon kuljetustehtävät ovat lähinnä pyykkisäkkien kuljetusta rullakoilla asiakkaiden tiloissa. Tämä tehtävä vaatii B- ajokorttia ja suurta tarkkuutta aikataulujen sekä osoitteiden noudattamisessa.

Työtehtävät pesulassa voivat sisältää pyykin lajittelua ja käsittelyä erilaisina työvaiheina. Työ on rutiininomaista ja fyysisyyttä vaativaa työtä. Lisäksi työtehtäviin voi sisältyä pyykin merkkien tarkastamista ja merkitsemistä.

Odotamme hakijalta reipasta, oma-aloitteista ja työtä pelkäämätöntä asennetta. Tarvitset myös erinomaiset ja asiakaspalveluhenkiset vuorovaikutustaidot.

Työ on seisomatyötä, joten fyysinen jaksaminen on edellytys työssä menestymiselle. Koulutusta ei tarvita, sinut tullaan perehdyttämään tehtäviin työpaikalla.

Työtä tehdään pääsääntöisesti arkisin päivätyönä 37,5 h/vko (viikonloppuja voi joskus olla extrana). Palkka TES; in mukaan 11,37€/h. Työt alkavat heti sopiva henkilön löydyttyä.

Määräaikainen n. 1 vuoden mittainen työsuhde solmitaan Adeccon ja työntekijän välille, mahdollisuudella jatkoon. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, asiakkaamme nykyaikaisen työympäristön ja mukavan, sopivankokoisen työporukan. Adeccolla työskennellessäsi käytössäsi on myös Terveystalon työterveyspalvelut.

Hae heti tästä www.adecco.fi, jos löysit tästä paikkasi, hakuaika päättyy 31.1.2022 Haastattelemme hakijoita haun aikana, joten ole nopea! Täytämme paikan heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Jos sinulle jäi kysymyksiä työtehtävästä, ota yhteyttä Adeccoon: Minna Nummelin (minna.nummelin@adecco.fi, 040 357 2654)

Lisätietoja tehtävästä antaa: Minna Nummelin, minna.nummelin@adecco.fi

Autonkuljettaja/ Pesulatyöntekijä

Adecco
Vaasa
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 13.01.2022

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Bolt.Works Oy
Kajaani
Sihti
Espoo
Adecco
Kajaani