Skip to main content

Autonkuljettajia projektityöhön

Oletko kiinnostunut kuljetusalan tehtävistä ja etsit kausityötä?

Etsimme autonkuljettajia kolme viikkoa kestävään projektiin Oulun alueelle. Projektin tarkoituksena on kuvata Suomen tieverkostoja, ja toimit kuvausauton kuljettajana. Tehtävä alkaa heinäkuun alkupuolella, ja työskentelyalue on pääasiallisesti Oulun talousalue . Työtä tehdään viitenä päivänä viikossa, ja työhön sisältyy lauantaityötä.

Sinulla on B-ajokortti, ja lisäksi tehtävässä vaaditaan aiempaa ajokokemusta Suomesta sekä mieluusti Oulun seudun paikallistuntemusta. Työkielinä käytetään sekä englantia että suomea, joten osaaminen molemmissa kielissä on toivottavaa kuljettajaa valittaessa.

Työssä menestyy oma-aloitteinen, ripeäotteinen ja iloinen henkilö, joka tarttuu reippaasti toimeen. Kuljettajan kyydissä on kuvaaja, joten tiimityöskentytaidot ovat olennaiset.

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän kansainvälisessä projektissa. Tuntipalkka on 12 €/h.

Kiinnostuitko projektista? Lähetäthän meille hakemuksesi ja ansioluettelosi mahdollisimman pian, sillä haastatteluja käydään jo nyt.

Lisätietoja:
Ilari Impola 050 444 4424

Sihdin kanssa kohti parempia työpäiviä! Tarjoamme työnhakijoille mielenkiintoisia, palkitsevia tehtäviä ja päivittäin työllistämmekin tuhansia tekijöitä ympäri Suomen. Sihdin kautta sinun on mahdollista työllistyä monipuolisesti erilaisiin työtehtäviin aina osa-aikaisista kokoaikaisiin töihin, rakennusalalta teollisuuteen ja kaivoksista talouden alalle. Yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita - intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikean työ.

Katso kaikki avoimet työpaikkamme osoitteesta www.sihti.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Ilari Impola, ilari.impola@sihti.fi

Autonkuljettajia projektityöhön

90440 Kempele
Kokopäiväinen

Julkaistu 11.06.2021

Jaa työpaikkailmoitus