Skip to main content

Autonkuljettajia projektityöhön

Viihdytkö auton ratissa ja etsit kausitöitä?

Etsimme autonkuljettajia noin kolme viikkoa kestävään projektiin Lapin alueelle. Projektin tarkoituksena on kuvata Suomen tieverkostoja, ja toimit kuvausauton kuljettajana. Tehtävä alkaa heinäkuun alussa ja arvioidaan päättyvän heinäkuun loppuun mennessä. Työskentelyalue on pääasiallisesti Lapin alue. Työpäivän lähtö- ja päättymispiste on Rovaniemi. Työtä tehdään viitenä päivänä viikossa, ja työhön sisältyy lauantaityötä.

Tehtävää varten sinulla tulee olla B-ajokortti ja ajokokemusta kahden vuoden verran. Lapin paikallistuntemus katsotaan eduksi. Työkielinä käytetään sekä suomea että englantia, joten sujuva osaaminen molemmissa kielissä on edellytys kuljettajaa valittaessa.

Työssä menestyy oma-aloitteinen, ripeäotteinen ja iloinen henkilö, joka tarttuu reippaasti toimeen. Kuljettajan kyydissä on kuvaaja, joten tiimityöskentelytaidot ovat olennaiset.

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän kansainvälisessä projektissa, ja tuntipalkka on 12 €/h

Kiinnostuitko projektista? Lähetäthän meille hakemuksesi ja ansioluettelosi järjestelmämme kautta pian. Aloitamme haastattelut jo hakuvaiheessa.

Jos sinulla on kysymyksiä, voit ottaa yhteyttä meidän HR-konsulttiin Minjaan. Minja Murtomaa, puh. 050 444 4452, minja.murtomaa@adecco.fi.

Meidän intohimomme on yhdistää lahjakkaat tekijät parhaiden ja mielenkiintoisimpien työnantajien kanssa ja siinä me olemme maailman parhaita. Adecco on osa Adecco Groupia, maailman johtavaa henkilöstöpalvelualan yritystä. Me Adeccolla tarjoamme vuoden jokaisena päivänä tuhansille tekijöille töitä, joissa he pääsevät hyödyntämään nykyisiä taitojaan ja tuemme mahdollisuuksissa kehittää uutta osaamista tulevaisuutta varten. Olemme lähelläsi, sillä palvelemme kattavasti ympäri Suomen.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Minja Murtomaa, minja.murtomaa@adecco.fi

Autonkuljettajia projektityöhön

Rovaniemi
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 10.06.2021

Jaa työpaikkailmoitus