Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Autonkuljettajia projektityöhön

Oletko kiinnostunut kuljetusalan tehtävistä ja etsit kausityötä?


Etsimme autonkuljettajia kolme viikkoa kestävään projektiin Kotkan alueelle. Projektin tarkoituksena on kuvata Suomen tieverkostoja, ja toimit kuvausauton kuljettajana. Tehtävä alkaa heinäkuun lopussa, ja työskentelyalue on pääasiallisesti Kotka ja lähialueet. Työtä tehdään viitenä päivänä viikossa, ja työhön sisältyy lauantaityötä.


Sinulla on B-ajokortti, ja lisäksi tehtävässä vaaditaan aiempaa ajokokemusta Suomesta sekä mieluusti Kotkan seudun paikallistuntemusta. Työkielinä käytetään sekä englantia että suomea, joten sujuva osaaminen molemmissa kielissä on edellytys kuljettajaa valittaessa.


Työssä menestyy oma-aloitteinen ja iloinen henkilö, joka tarttuu reippaasti toimeen. Kuljettajan kyydissä on kuvaaja, joten tiimityöskentelytaidot ovat olennaiset.


Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän kansainvälisessä projektissa, ja tuntipalkka on 12 €/h.


Kiinnostuitko projektista? Lähetäthän meille hakemuksesi ja ansioluettelosi mahdollisimman pian, sillä haastatteluja käydään jo nyt. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon HR Consultant Suvi Blomqvist, puh. 040 635 7649, suvi.blomqvist@adecco.fi .

Lisätietoja tehtävästä antaa: Suvi Blomqvist, suvi.blomqvist@adecco.fi

Autonkuljettajia projektityöhön

Kotka
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 28.09.2021

Jaa työpaikkailmoitus