Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Autonpesijä / autofiksari K Auto Lappeenranta

Oletko aidosti innostunut autotoimialasta ja asiakaspalvelusta? Tuletko toimeen erilaisten ihmisten kanssa? Haluatko työn, jossa työnjäljen ja lopputuloksen näkee jokainen? Meillä työskennellään reippaassa tahdissa, mutta rennossa ja hauskassa porukassa. Pystymme tarjoamaan työssä monipuolisia työtehtäviä, jotka tekevät työpäivistä vaihtelevia ja kiinnostavia

Haluamme autoalasta innostuneen autofiksarin / -pesijän huolehtimaan osaltaan siitä, että K Auto Lappeenranta ylittää tänäkin vuonna asiakkaidemme odotukset. Kokemus tai koulutus alalta on plussaa.

Odotamme sinulta:
- positiivista ja reipasta mieltä
- kiinnostusta alaan
- työtä pelkäämätöntä asennetta
- sujuvaa suomen kielitaitoa

Pääset autokaupan etulinjaan kehittämään asiakaskokemusta ja osaltasi vaikuttamaan yksittäisten asiakkaiden päivään merkittävällä tavalla.

Tarjoamme sinulle:
- monipuolisen ja vastuullisen työn
- mahdollisuuden kehittyä alalla.
- hauskat ja innostavat työkaverit
- näyteikkunan uusimpaan autotekniikkaan

K Auton työntekijänä pääset osaksi isoa joukkoa, jossa voit luottavaisesti kehittää osaamistasi. Meillä kukaan ei jää yksin ja vastuullisena toimijana huolehdimme asiakkaistamme, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.

Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.

Tehtävä on kokopäivätyö ja toistaiseksi voimassa oleva. Suoritamme huumausainetestauksen ennen työsuhteen alkua.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Korjaamopäällikkö Timo Vuori puh: 050 390 5419 Sähköposti: timo.vuori@kesko.fi.
Lähetä hakemuksesi 15.8.2021 mennessä oheisen linkin kautta.

-------------------
K-ryhmässä voit rakentaa uran 39 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa.  

K Auto Oy toimii Volkswagen‐, Audi‐, SEAT‐, CUPRA-, Porsche‐ ja Bentley- henkilöautojen sekä Volkswagen Hyötyautojen maahantuojana ja markkinoijana Suomessa. K-Auton vähittäiskauppayhtiö K-Caara toimii merkittävänä uusien autojen ja vaihtoautojen kauppiaana ja tarjoaa huolto- ja jälkimarkkinointipalveluja omissa liikkeissään 15 paikkakunnalla. K-Caaran palveluihin kuuluvat myös mm. vaihtoautojen verkkokauppa, edullisempien vaihtoautojen myymälä sekä leasingpalvelut yrityksille ja yksityisille.

Autonpesijä / autofiksari K Auto Lappeenranta

K-Auto
Etelä-Karjala
Lappeenranta
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 16.08.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 ?

Jaa työpaikkailmoitus