Skip to main content

AV-asiantuntija (videoammattilainen) HUS Logistiikka

Etsimme vakituiseen työsuhteeseen AV asiantuntijaa (videoammattilaista) toteuttamaan videoprojekteja lyhyistä tallenteista pitkiin kokonaisuuksiin koko HUS alueella.

HUS Logistiikan Valokuvaus- ja videointiyksikköön kuuluva, Jorvin sairaalassa sijaitseva Av-keskus tuottaa videomateriaalia esittely-, koulutus ja hoitokäyttöön koko HUS alueelle. Työskentely tapahtuu itsenäisesti sekä kahden hengen työparina tiiviissä yhteistyössä potilaiden ja sairaanhoidollisten yksiköiden kanssa, joten tehtävä edellyttää joustavaa ja positiivista asennetta, hyvää yhteistyökykyä ja vuorovaikutustaitoja. Arvostamme, että sinulla on halu kehittyä ja oppia uutta ja toimit luontevasti asiakastyössä ja erilaisissa työryhmissä.

Erityisesti arvostamme laaja-alaista kokemusta videoprojektien toteuttamisesta alusta loppuun. Työtehtäviin kuuluu ennakkotuotannon eri tehtävät, videokuvaus, äänitys sekä editointi, jälkiäänitys ja graafisten elementtien toteutus. Käytössä ovat laadukkaat työvälineet kaikkiin työvaiheisiin. Ohjelmistoina on käytössä Avid Media Composer sekä Adoben Creative Cloud-ohjelmistot, joiden osaamista edellytämme.

Toivomme, että hallitset valokuvauksen perusasiat, työ sisältää ajoittain potilaiden valokuvausta ja kuvankäsittelyä. Potilaskuvaustehtäviin perehdytetään työn ohessa.

Työ tapahtuu arkisin virka-aikaan. Ensisijainen toimipaikka sijaitsee Jorvin sairaalan AV-keskuksessa, mutta työ edellyttää paljon liikkumista koko HUSin alueella.

Hakijoilta edellytämme, että he tekevät itsestään noin puolentoista minuutin pituisen ajankohtaisen esittelyvideon. 

Tehtävän kelpoisuusehdot 

Alan ammattitutkinto ja soveltuva kokemus.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Yhteystiedot

22.-23.7./vk29 Timo Löfgren, p. 050 427 2808
26.-31.7./vk30 Matti Snellman, p. 050 513 0989
2.8.-6.8./vk31 Markus Bergfors, p. 050 453 1957

Tavoitettavissa parhaiten arkisin virka-aikana.

AV-asiantuntija (videoammattilainen) HUS Logistiikka

HUS
Espoo
Kokopäiväinen
Muu koulutustaso

Julkaistu 22.07.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus