Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Avoin asiakaspalveluhakemus / Tampere

Oletko ulospäinsuuntautunut ja asiakaspalvelutehtävistä innostunut reipas tekijä?

Meillä on tarjolla monipuolisesti erilaisia tehtäviä asiakaspalvelun parissa. Tehtävänimikkeenä voi olla esimerkiksi palveluneuvoja, tutkimushaastattelija, tuote-esittelijä tai toimistoassistentti.

Olit sitten jo alan konkari tai uusi tekijä, voit jättää meille avoimen hakemuksen. Kerro hakemuksessasi taustastasi, koulutuksesta sekä aikaisemmasta työkokemuksesta. Kerro myös minkälaisesta työpaikasta olisit kiinnostunut. Käymme hakemuksia läpi säännöllisesti.

Me Uniflexilla olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen, suorarekrytointeihin ja soveltuvuusarviointeihin. Työllistämme henkilökuntaa mm. asiakaspalvelu, contact center, myynnin, markkinoinnin, taloushallinnon, logistiikan, teollisuuden ja rakennusalan tehtäviin Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme. Uskomme oikeudenmukaisuuteen, yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Auktorisoituna henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan. Lue lisää meistä ja avoimista työpaikoistamme osoitteessa www.uniflex.fi.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Avoin asiakaspalveluhakemus / Tampere

Tampere
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 25.08.2022

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti