Skip to main content

Viimeisimmät työpaikat

Avoin hakemus

TERVETULOA BOLTILLE

Tämän avoimen hakemuksen kautta voit hakea ja työllistyä rakennusalan, logistiikan, teollisuuden sekä kiinteistöhuollon työpaikkoihin. Etsimme jatkuvasti huippuasenteella varustettuja työntekijöitä töihin ympäri Suomea. Voit olla työuraasi vasta aloitteleva työntekijä tai oman alasi huippuammattilainen, Boltin kautta pääset hommiin! Oli toiveenasi pitkäaikainen työ tai keikka muutamaksi viikoksi lomasi ajaksi, me Boltilla mahdollistamme molemmat. Työntekijänä Boltilla voit valita missä ja milloin olet töissä ja osa työtehtävistä eivät vaadi alan koulutusta tai työkokemusta lainkaan. Jätä meille tietosi, niin voimme tarjota sinulle sopivia työkeikkoja. Saamme uusia paikkoja päivittäin, joten täyttämällä tiedot itsestäsi olet mukana kaikissa hauissamme!

Bolt.Works on valtakunnallinen henkilöstöpalveluyritys. Etsimme tekijöitä yli 800 asiakkaallemme, joiden joukossa ovat rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kiinteistöhuollon ja HoReCan suurimmat toimijat.

Tarjoamme sinulle:

  • Aina vähintään TES:n mukaisen, hyvän palkan sekä bonusta erinomaisesta työstä.
  • Työterveyspalvelut käyttöösi heti ensimmäisestä päivästä alkaen.
  • Laadukkaat työvaatteet ja -varusteet.
  • Erinomaisen mahdollisuuden päästä urallasi eteenpäin.
  • Ammatti- ja kielitaitoista apua sekä neuvontaa työsuhdeasioihin.
  • Käyttöösi Boltin oman sovelluksen, jonka kautta haet tulevia töitä nopeasti ja helposti sekä tavoitat yhteyshenkilösi vaivatta.
  • 250 euron suosittelubonuksen sinulle ja suosittelemallesi kaverille, kun teillä tulee 300 työtuntia täyteen Boltilla (edellyttää voimassa olevaa työsuhdetta Boltilla).

Henkilöstöpalveluyritysten liiton HPL:n ja Rakennusteollisuusliiton RT:n jäsenenä hoidamme työsuhteeseesi liittyvät asiat luotettavasti ammattitaidolla. Lähetä siis hakemuksesi, niin otamme yhteyttä sinuun mahdollisimman pian!

Avoin hakemus

Helsinki
Kokopäiväinen

Julkaistu 01.12.2021

Yrityksen liikevaihto: 
20 000 000 - 49 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus