Skip to main content

Avoin hakemus ravintola-alan tehtäviin Kokkolan alueelle

Etsitkö töitä esimerkiksi välivuodeksi, toisen työn/opintojen oheen tai onko etsinnässä pidempiaikaiset työt? Kiinnostavatko keikkahommat? Mikäli etsit töitä Kokkolan alueelta, ja meillä ei ollut avoinna juuri nyt täysin sinulle osuvaa tehtävää, niin voit jättää meille avoimen työhakemuksen.

Kerrothan hakemuksessasi mistä tehtävistä olet kiinnostunut ja millaista kokemusta/osaamista sinulta löytyy. Kerro myös tarkemmin siitä, etsitkö keikkatyötä vai kokoaikaista pidempää hommaa ja millaisella aikataululla voisit aloittaa työt. Näin osaamme paremmin huomioida hakemuksesi juuri sinua kiinnostaviin tehtäviin. Töitä on tarjolla niin arkipäivisin kuin iltaisin ja viikonloppuisinkin vaihtelevasti.

Hakeminen on helppoa, kun olet kerran luonut meille profiilisi, sillä kaikki tietosi ovat uudelleen käytettävissä, kunnes päätät poistaa tietosi. Muistathan kuitenkin, että avoin hakemus ei ole koskaan aivan sama asia, kuin hakeminen suoraan valitsemaasi tehtävään. Seuraathan siis aktiivisesti avoimia työpaikkojamme myös jatkossa ja jätät hakemuksen, mikäli huomaat sopivan työpaikan avautuvan!

Tällä hetkellä haemme työntekijöitä mm. seuraaviin ravintola-alan tehtäviin:

• astiahuoltaja

• keittiöapulainen

• kokki

• pizzeriatyöntekijä

Edellytykset työn saannille:

• hygieniapassi

Hae paikkaa viimeistään 31.10.2022 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: annika.rintamaki@barona.fi

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona HoReCa tarjoaa monipuolisia työmahdollisuuksia konkareille ja uusille kyvyille. Kauttamme voit työskennellä joko pidemmissä pesteissä tai vain toisinaan, omien aikataulujesi mukaisesti. Kaikkiin tehtäviin et tarvitse aiempaa kokemusta, sillä asenne ratkaisee ja me autamme oppimaan!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Avoin hakemus ravintola-alan tehtäviin Kokkolan alueelle

Barona HoReCa
Kokkola
Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 21.09.2022

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Barona HoReCa Oy
Helsinki
Barona HoReCa Oy
Järvenpää
Barona HoReCa Oy
Tampere
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti