Skip to main content

Avoin hakemus teknisen asiakaspalvelun tehtäviin

Haemme eri asiakasyrityksillemme jatkuvasti uusia työntekijöitä erilaisiin ICT-alan tehtäviin. Oletko sinä etsimämme reipas ja hyvän asenteen omaava asiakaspalvelija, joka haluaa löytää asiakkaalle parhaat ratkaisut ja tuottaa ensiluokkaista asiakaspalvelua? Haluatko päästä kehittymään kanssamme myynnin ja monikanavaisen asiakaspalvelun ammattilaiseksi?

Näissä tehtävissä menestyy parhaiten tyypit, joilla on asiakaspalvelu- sekä myyntihenkisyyttä, palava halu oppia uutta ja asenne kohdillaan! Tehtävä edellyttää sujuvaa suomea. Ruotsi sekä englanti on suuri plussa.

Jos etsit töitä vastaavantyyppisissä tehtävissä niin jätä meille avoin hakemus. Olemme sinuun yhteydessä, mikäli hakuusi ja osaamiseesi sopiva työpaikka tulee avoimeksi. Kerrothan hakemuksessasi minkä tyyppisistä tehtävistä olet kiinnostunut ja millaista kokemusta/osaamista sinulta löytyy. Kerro myös tarkemmin siitä, etsitkö kokoaikaista vai osa-aikaista työtä sekä millaisella aikataululla voisit työt aloittaa. Näin osaamme paremmin huomioida hakemuksesi juuri sinua kiinnostaviin tehtäviin.

Hae paikkaa viimeistään 30.06.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: annika.rintamaki@barona.fi, 045 7881 7672

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona luo uramahdollisuuksia Suomessa tai kansainvälisesti asiakaspalvelun ja myynnin työtehtävissä. Tarjoamme monipuolisesti työtehtäviä sekä vasta-alkajille että kokeneemmille konkareille. Avullamme työntekijä voi kehittää uraansa yksilöllisesti siihen suuntaan, jonka hän valitsee. Hoidamme työsuhteet laadukkaasti ja pidämme osaajistamme huolta. Meillä työt joustavat elämän rinnalla. Baronalaiset tunnetaan ratkaisukeskeisestä ja hätkähtämättömästä asenteesta sekä hyvästä yhteishengestä – tervetuloa joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Avoin hakemus teknisen asiakaspalvelun tehtäviin

Barona
Vaasa
Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 09.06.2021

Jaa työpaikkailmoitus