Skip to main content

Avoin kesätyöhakemus Kainuun alueelle

Etsimme jatkuvasti eri toimialoille uusia tekijöitä, niin pitkäaikaisiin vakituisiin tehtäviin, kuin myös määräajaksi kesätöihin ympäri Kainuuta.


Olitpa kokenut konkari tai vasta työurasi alussa oleva, välivuotta pitävä, armeijasta päässyt tai uusia uria etsimässä, niin laita meille viestiä ja kerro mielenkiinnon kohteistasi ja osaamisestasi. Jos mahdollista, lisää mukaan myös CV. Saat meidät kiinni myös puhelimitse arkisin 8-16 välisenä aikana.


Sanna Kovalainen 050 444 4425 sanna.kovalainen@adecco.fi


Heli Keränen 050 444 4465

heli.keranen@adecco.fi


Meidän intohimomme on yhdistää lahjakkaat tekijät parhaiden ja mielenkiintoisimpien työnantajien kanssa! Me Adeccolla tarjoamme vuoden jokaisena päivänä tuhansille tekijöille töitä, joissa he pääsevät hyödyntämään nykyisiä taitojaan ja tuemme mahdollisuuksissa kehittää uutta osaamista tulevaisuutta varten - olemme apunasi urasi eri käänteissä. Kauttamme löydät monipuolisesti erilaisia työtehtäviä eri aloilta aina asiakaspalvelusta asiantuntijatehtäviin, logistiikasta tuotantoon ja teollisuuteen, IT-alalta taloushallintoon niin osa-aikaisissa kuin kokoaikaisissa työsuhteissa ympäri Suomen.


Visionamme on olla Suomen pätevin ja kestävimmällä pohjalla toimiva henkilöstöpalvelualan työnantaja. Tarjoamme modernin työelämän vaihtoehtoja sekä ylivertaisen palvelukokemuksen ja asiantuntemuksen.


Välitämme taidolla, voitamme luottamuksella.


Katso kaikki avoimet työpaikkamme osoitteesta www.adecco.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Sanna Kovalainen, +358 504444425, sanna.kovalainen@adecco.fi

Avoin kesätyöhakemus Kainuun alueelle

Adecco
Kajaani
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 14.01.2022

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja