Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Avustaja, Kilonpuiston lastentalo

Vakituisen avustajan tehtävät varhaiskasvatuksessa. Tehtävänä on auttaa lapsia arjessa suoriutumisessa ja mahdollistaa lasten tasavertainen osallistuminen ryhmän toimintaan yhteistyössä ryhmän kasvattajien kanssa.

Kilonpuiston lastentalo sijaitsee Inkoonkujan päässä metsän reunassa, luonnon helmassa. Yksikköön kuuluu entinen Päiväkoti Karuselli. Kilonpuiston lastentalossa tuetaan lapsen kasvua ja kehitystä ihmisyyteen ja ympäristön arvostamiseen. Päiväkoti tarjoaa viihtyisän ja virikkeellisen toiminta- ja oppimisympäristön, jossa lapsen toiveet, tunteet ja ajatukset saavat tilaa.

Toimimme Espoon varhaiskasvatussuunnitelman mukaisesti. Toiminnassa huomioidaan suvaitsevaisuus ja pyritään hyvään, luottamukselliseen ja laadukkaaseen vuorovaikutukseen lapsen, vanhempien ja eri yhteistyötahojen kanssa. Tällä hetkellä päiväkodissamme on lapsiryhmiä 1-6-vuotiaille lapsille. Kilonpuiston lastentalossa on kaksi esiopetusryhmää.

Työpaikan nimi ja osoite: Kilonpuiston lastentalo, Inkoonkuja 15 A
Työaika: 38 h 25 min/viikko
Tehtävä on vakinainen.

Kelpoisuusvaatimukset: Soveltuva koulutus tai muu tehtävään soveltuva pätevyys

Edellytämme kannustavaa ja positiivista toimintatapaa, oma-aloitteisuutta, hyviä tiimityötaitoja ja sensitiivistä ja läsnäolevaa työotetta. Toivomme, että näet lapsessa olevat vahvuudet ja tiedostat oman roolisi lasten hyvinvoinnin edistäjänä.
Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen.

Arvostamme sujuvaa suomen kielen taitoa ja kokemusta tukea tarvitsevien lasten kanssa työskentelystä. Arvostamme kykyä kohdata lapset ja heidän vanhempansa yksilöllisesti, arvostavasti ja sensitiivisesti. Arvostamme myös hyviä tiimityötaitoja ja intoa kehittää päiväkotimme toimintaa jatkuvasti.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/"

Yhteystiedot: Lisätietoja tehtävästä antaa varhaiskasvatusyksikön johtaja vs. Astrid Gaddi, p. 0406364917, [email protected]
Työpaikan osoite: Inkoonkuja 15, 02600 ESPOO
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka: 2000,37 €/kk
Työ alkaa: 12.9.2022
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 29.08.2022 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-03-2042-22/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 15.08.2022
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11565259

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti