Skip to main content

Avustaja liikuntavammaisille

LIIKUNTAVAMMAISTEN AVUSTAJA

RASPY - Ruoholahden asumispalveluyhdistys ry:n toiminta alkoi Ruoholahdessa 1995. Yhdistys tarjoaa ympärivuorokautisia asumispalveluita liikuntavammaisille jäsenilleen ja sillä on 27 vuoden kokemus asumispalveluiden tuottamisesta. Yhdistyksen jäseninä on kuusi n. 35-55 vuotiasta aktiivista fyysisesti vaikeavammaista henkilöä. Me olemme perustaneet RASPY ry:n, jotta työnteko, harrastukset ja muu yhteiskunnallinen sekä sosiaalinen osallistuminen olisivat täysipainoisesti mahdollisia liikuntavammasta huolimatta.

Haemme nyt työntekijää toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen opiskelemaan lähtevän henkilön tilalle. Kyseessä on kokoaikainen työ, joka on pääasiassa ilta- ja aamuvuorotyötä. Avustustyö tapahtuu Ruoholahdessa sijaitsevissa asukasjäsentemme omissa kodeissa. Kyse ei ole henkilökohtaisesta avusta, vaan avustustyötä tehdään kaikille yhdistyksen jäsenille. Avustustyö tapahtuu yksilöllisesti jäsenten omilla ehdoilla kaikissa päivittäisissä toiminnoissa. Uudet työntekijät saavat alkuperehdytyksen ja kaiken tarvittavan ohjeistuksen ja neuvonnan asukkailta sekä muilta työntekijöiltä.

 

Työ on osittain varsin fyysistä. Käytössä on myös erilaisia siirtymisen apuvälineitä ja nostolaitteita. Työhön kuuluu mm. pukemista, riisumista, siirtymisiä esimerkiksi sängystä pyörätuoliin, suihkussa peseytymisessä avustamista. Koska lääkinnällinen hoitotyö ei kuulu toimenkuvaan, emme vaadi koulutusta. Työtä pelkäämätön asenne on tarpeen sekä kyky kestää työpainetta että kyky toimia organisoidusti silloin, kun syntyy esim. jonotilanteita (huumoritajukin kantaa pitkälle). Silti keskimäärin työtä voi tehdä suhteellisen rauhassa huolellisesti ja asukkaan tarpeiden mukaan. Se on tällä alalla merkittävä asia, jopa etu. Avustustyöhön kuuluvat myös normaalit kotona tehtävät asiat, kuten ruoanlaitto, siivous, kaupassa ja apteekissa sekä postissa käynti.

Toivomme sinun olevan huumoritajuinen, oma-aloitteinen, yhteistyökykyinen, ennakkoluuloton ja tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kansa. Myös hyvä fyysinen peruskunto on tärkeää fyysisesti vaativassa avustustyössä. Erinomainen suomenkielentaito on välttämätön taito ajoittain vauhdikkaassa tiimissämme. Koulutus ja/tai vastaavanlainen työkokemus katsotaan eduksi. Lisätietoja www.raspy.fi tai sähköpostilla miranda@raspy.fi

Peruskuukausipalkka on 2009,20 € + vuorolisät (ilta, yö, lauantai ja pyhä sekä mahd. kokemusvuosilisät).

Kirjalliset hakemukset 20.1.2022 mennessä osoitteeseen miranda@raspy.fi

RASPY ry / Miranda Lindqvist, hallintovastaava

WWW-osoite: http://www.raspy.fi
Yhteystiedot: Lisätietoja ja kirjalliset hakemukset sähköpostilla 20.1.2022 mennessä, miranda@raspy.fi
Työpaikan osoite: Laivapojankatu 3 F 117, 00180 HELSINKI
Palkkaus: G17, 2009,20€ kuukausi + lisät
Työ alkaa: tammikuussa 2022
Työaika: 2-vuorotyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Jätä hakemus: miranda@raspy.fi
Ilmoitus jätetty: 26.11.2021
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11082899

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

.

Avustaja liikuntavammaisille

Ruoholahden asumispalveluyhdistys RASPY ry
Helsinki
Vakituinen, Kokopäiväinen
Ei työkokemusta

Julkaistu 27.11.2021

Jaa työpaikkailmoitus