Skip to main content

Avustava tuotantotyöntekijä

Etsimme asiakkaallemme Haminaan työntekijöitä avustaviin tuotannon tehtäviin.

Työtehtävät ovat mm. yksinkertaisia serverien asennus, korjaus, purku ja kaapelointitehtäviä. Tehtäviin ei vaadita ammattiosaamista, joten työkokemuksesi voi olla mikä tahansa. Työssä pärjää hyvällä asenteella ja motivaatiolla. Lisäksi tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa englannin kielen taitoa. Työ on arkipäiville ajoittuvaa kokoaikaista päivätyötä ja työsuhteet kestävät puoli vuotta. Työsuhteen jatkuminen senkin jälkeen ei ole poissuljettua.

Jätäthän hakemuksesi heti, sillä haastattelemme hakijoita pikaisella aikataululla ja valitut henkilöt aloittavat tehtävässä nopealla aikataululla. Lisätietoja tehtävästä antaa Katri Hyppänen arkisin klo 9-15.

Hae paikkaa viimeistään 27.01.2022 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: 0504399785

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona tarjoaa sinulle työtehtäviä niin pienissä kuin suurissakin suomalaisissa ja kansainvälisissä teollisuusyrityksissä. Työllistämme vuosittain tuhansia osaajia eri teollisuuden aloille. Kauttamme pääset matalan kynnyksen töistä aina vaativiin asiantuntijatehtäviin. Voit tehdä meillä töitä hetken, viipyä vuosia tai työskennellä keikkaluontoisesti – tuemme sinua urasi eri käänteissä. Rekrytointitoimeksiantojemme kautta voit työllistyä myös suoraan asiakasyrityksiimme. Haemme jatkuvasti uusia osaajia, joissa yhdistyy osaaminen, halu kehittyä sekä myönteinen asenne työtä kohtaan. Liity siis rohkeasti joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Avustava tuotantotyöntekijä

Barona Teollisuus
Hamina
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 13.01.2022

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Barona Teollisuus
Karkkila
Barona Teollisuus
Tampere
Barona Teollisuus
Uusikaupunki
Barona Teollisuus
Porvoo
Barona Teollisuus
Kajaani