Skip to main content

Azure-asiantuntijoita

Haluaisitko työskennellä yhteiskunnallisesti merkittävissä projekteissa osaavien ja mukavien työkavereiden kanssa? Etsimme kasvavaan tiimiimme Azure-asiantuntijoita monipuolisiin työtehtäviin.

Minkälaisesta tehtävästä on kyse?

Työtehtäväsi koostuvat erilaisista IT-järjestelmiin liittyvistä hallinta- ja ylläpitotöistä, vianselvityksestä sekä projekteihin osallistumisesta. Asiakkaiden kanssa työskentely kuuluu olennaisena osana asiantuntijoidemme arkeen.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää taitoja seuraavista osa-alueista:

  • kokemusta Microsoft Azuresta
  • osaamista perinteisistä palvelin- ja hostingpalveluista
  • kokemusta Windows-ympäristöistä
  • kykyä ymmärtää järjestelmäkokonaisuuksia ja selvittää monimutkaisia ongelmia

Edellä mainittujen taitojen lisäksi arvostamme kokemusta jatkuvasta julkaisusta ja konttiteknologioista, DevOps-toimintamallien ja -työkalujen tuntemusta (Kubernetes, Docker, Jenkins ja Ansible) sekä kokemusta mikropalveluista ja serverless-ratkaisuista.

Omaat itsenäisen ja oma-aloitteisen työotteen. Haluat kehittää omaa osaamistasi jatkuvasti ja otat mielelläsi vastuuta. Sinulla on sujuvat tiimityö- ja vuorovaikutustaidot ja viestit sujuvasti suomen kielellä. Tärkeintä on kuitenkin into oppia uutta.

Mitä tarjoamme?

Meillä pääset osaksi kasvavaa huippuammattilaisten tiimiä ja työskentelemään monipuolisten sekä mielenkiintoisten projektien parissa. Voit hyödyntää ja kehittää omaa asiantuntijuuttasi sekä yritys- että julkissektorin asiakkaidemme parissa.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, vaihtelevan työnkuvan ja sopivasti haasteita. Haluamme mahdollistaa jatkuvan oman osaamisen kehittämisen ja niinpä jokainen netumilainen voi käyttää 6 % työajastaan osaamisensa kehittämiseen. Työpaikan sijainnin suhteen olemme joustavia. ​​Voit työskennellä toimipisteellämme Tampereella, Helsingissä, Turussa tai Porissa, mutta tarjoamme myös laajan etätyömahdollisuuden. Lisää työkulttuuristamme ja työsuhde-eduistamme pääset lukemaan tästä.

Kiinnostuitko?

Jos mielenkiintosi heräsi, niin lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi palkkatoiveineen 22.06.2021 mennessä. Lisätietoja avoimesta tehtävästä antaa Kimmo Koivisto, puh. +358 40 952 4242, kimmo.koivisto(at)netum.fi.

Valitulle hakijalle tehdään tarvittavat turvallisuusselvitykset. Työn aloitusajankohta on sovittavissa loppukesään tai syksylle.

Mikä Netum?

Netum on vahvasti kasvava IT-palvelutalo, jolla on yli 20 vuoden kokemus vaativista IT-hankkeista. Tällä hetkellä netumilaisia on jo yli 160.

Netumin tavoitteena on olla alan luotetuin kumppani ja halutuin työnantaja. Olemme saaneet erittäin hyvää palautetta asiakkailtamme kolmannen osapuolen tekemissä asiakaskokemusmittauksissa. Asiakaskuntaamme on ensisijaisesti julkinen sektori mutta kasvavassa määrin myös yksityinen sektori.

Olemme asiakassuuntautunut tietotekniikan palvelutoimittaja. Teemme digitaalisten palvelujen kehittämistä, tiedolla johtamista, tietoturvajärjestelmiä, tietojärjestelmien jatkuvia palveluja ja konsultointipalveluita. Teemme asiakkaidemme kanssa tiivistä yhteistyötä ja rakennamme yhdessä toimivampia palveluita.

Haluamme, että työilmapiirimme on rento ja että meillä on mukavaa olla töissä. Pidämme mielellämme kiinni työntekijöistä, jotka haluavat kehittää itseään ja tarjoamme siihen mahdollisuuden. Pääset vaikuttamaan työvälineisiisi ja lounasetu, virkistysetu, työmatkaetu, vapaa-ajan tapaturmavakuutus sekä työkykyvakuutus ovat käytössäsi. Kokoonnumme muutaman kerran vuodessa juhlimaan yhdessä koko yrityksen voimin. Saimme maaliskuussa 2021 Great Place to Work -sertifikaatin osoituksena hyvästä työpaikasta.

Kulttuurimme keskiössä on auttaa toisiamme, asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme menestymään.

Netumin toimipisteet sijaitsevat Tampereella, Helsingissä, Turussa ja Porissa.

Azure-asiantuntijoita

Tampere
Helsinki
Turku
Pori
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 11.06.2021

Jaa työpaikkailmoitus