Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

B2B-myyntiedustaja Kotileipomo Siiskoselle

Kotileipomo Siiskonen on perinteinen perheyritys, joka on perustettu 1964. Jokainen Kotileipomo Siiskosella paistettu leipä, pulla ja pasteija leivotaan ylpeydellä, jonka tuo vuosikymmenten aikana kertynyt osaaminen sekä kunnioitus omaa työtä ja kotimaisia raaka-aineita kohtaan. Meille on alusta asti ollut tärkeintä saada herkuttelijan suu vehnäselle. Viisi vuosikymmentä myöhemmin leivomme tuotteemme edelleen samalla ajatuksella – ja juuri se tekee niistä erityisen maukkaita.

Etsimme asiakkaallemme Kotileipomo Siiskonen Oy:lle B2B-myyntiedustajaa!

Asiakkaamme vahvistaa myyntiorganisaatiotaan ja haemme heille innostunutta myynnin osaajaa edistämään Kotileipomo Siiskosen laadukkaiden tuotteiden levikkiä. Haemme sinua, joka olet luonteeltasi myyntihenkinen, ulospäinsuuntautunut ja itsenäiseen työhön reippaalla otteella tarttuva huippumyyjä tai sellaiseksi haluava.

Tehtäviisi kuuluu yritysasiakaspinnan hoitaminen pitäen sisällään asiakkaiden tarvekartoitukset, uudet sopimukset, kampanjat ja tarjousneuvottelut sekä asiakkuuksista huolehtimisen. Toimit työssäsi lisäksi CRM:n pääkäyttäjänä sekä vastaat verkkokaupan ylläpidosta huolehtien muun muassa tuotetietojen ja sesonkituotteiden ajantasaisuudesta.

Odotamme sinulta vähintään myynnin perusteiden tuntemusta, aiempaa kokemusta tai koulutusta kaupan alalta, erinomaisia sosiaalisia- ja neuvottelutaitoja, halua ja kykyä oppia uusia asioita ja hyviä IT-taitoja. Aiempi kokemus myyntiedustajan tehtävistä tai kokemus leipomo/elintarvikealalta katsotaan eduksi. Työtä tehdään sekä toimistolla että kentällä, joten hakijalla tulee olla oma auto käytettävissä.

Asiakkaamme tarjoaa sinulle monipuolisen ja vastuullisen työn loistavien tuotteiden parissa ja kilpailukykyisellä palkkauksella. Kyseessä on vakituinen ja kokoaikainen tehtävä. Palkkaus muodostuu pohjapalkasta+provisiosta tai sopimuksen mukaan.

Tarvittaessa lisätietoa tehtävästä antavat Go On Mikkelin Juuso Kangaskorpi puh. 040 585 9885 ja Anna Orava puh. 044 585 9886.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin jätä hakemus ohessa olevan linkin kautta 25.4.2021 mennessä!

Hae tätä työpaikkaa

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

B2B-myyntiedustaja Kotileipomo Siiskoselle

51900 Juva
Kokopäiväinen, Vakituinen
Muu koulutustaso

Julkaistu 06.05.2021

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti