Skip to main content

B2C-myyjä, ElmoNet Oy

ElmoNet on alueellinen valokuiturakentaja, joka tuo varmatoimisen valokuidun kyliin, koteihin ja kuntiin. Toimimme Keski-Suomen, Etelä-Pohjanmaan ja Pirkanmaan alueella. Takanamme on yli 120 vuotta historiaa ja aiemmin meidät tunnettiin nimellä Pohjois-Hämeen Puhelin. Olemme vakavarainen ja asiakasomisteinen yhtiö. Paikallisena palveluna meiltä saa myös valokuidun päälle tuotettavat palvelut kuten kaapeli-TV:n ja viihteen. Autamme kyläyhdistyksiä valokuiturakentamisen Ely-hankkeissa, taloyhtiöitä omissa nettitarpeissaan ja Tampereen talousalueella toimimme lisäksi operaattoreiden tukena. Palveluksessamme on noin 50 henkeä ja olemme Elmon (ent. Tampereen Puhelin) emoyhtiö.

Kiinnostaako sinua kuluttajakauppa? Oletko positiivinen, kuunteleva ja aktiivinen? Haluatko oppia lisää?

Haemme nyt tiimiimme Tampereen alueelle

kahta uutta B2C-myyjää.

Tehtävänäsi on myydä valokuitua palveluna Tampereen ja sen lähikuntien asukkaille. Työssäsi kartoitat asukkaiden halukkuutta ostaa valokuitupalveluita ja myyt palveluitamme asukkaille sekä puhelimitse, että kotimyyntinä. Osallistut tuotteittemme markkinointitoimenpiteisiin yhteistyössä markkinointimme kanssa. Voit myös esimerkiksi viedä alueen asukkaille ilmoituksia uudesta valokuidusta tai hakea puhelinnumeroita puhelinkontaktointia varten. Puhelinkontaktointia voit tehdä myös etänä tai iltaisin. Vaikka työaikasi on virallisesti 8–16 välillä, niin tehtävä edellyttää jonkin verran iltatyöskentelyä, kuten myyntialueelle jalkautumista iltaisin. Myyjänämme työskentelet silloin tällöin myös viikonloppuisin myymällä valokuitupalvelujamme eri tapahtumissa.

Edellytämme sinulta sujuvaa suomen kielen taitoa, sillä valtaosa asiakkaistamme on suomenkielisiä. Eduksesi on, jos tulet tarvittaessa toimeen myös englannin kielellä. On hyvä, jos sinulla on perustietotekniset taidot hallussa, sillä käytät työssäsi sähköpostia. Perehdytämme sinut tarvittaessa muihin ohjelmistoihin. Sinulla ei tarvitse olla myyntiin virallista koulutusta, mutta odotamme, että olet kiinnostunut myymisestä, ymmärrät myynnin perusteet ja sinulla on aktiivinen ja positiivinen asenne sekä kyky kuunnella asiakkaita. Tässä työssä sinua auttavat myös sanavalmiutesi ja periksiantamaton luonteesi sekä kykysi itsenäiseen työskentelyyn ja oman työsi johtamiseen.

Tulet osaksi kuuden hengen myyntitiimiämme, jota vetää myyntijohtajamme. Muut tiimiläiset ovat yhteistyökumppaneitasi ja tekevät samoja tehtäviä kuin sinä. Yrityksemme pääpaikka on Ruovesi, mutta sinä voit työskennellä myös ICT Elmo Oy:n Tampereen toimistolta käsin.

Me perehdytämme sinut työhösi, yritykseemme ja siihen, miten kuitutekniikka toimii. Elmossa sinulla on myös mahdollisuus kehittyä osallistumalla sisäisiin ja ulkoisiin koulutuksiin ja kursseille, sekä sisäisen tehtäväkierron kautta. Perehdytyksen ja kehittymismahdollisuuksien lisäksi tarjoamme sinulle Edenredin lounasedun, työkykyvakuutuksen sekä etäyhteydet mahdollistavan nettiyhteyden. B2C-myyjän tehtävässä palkkasi muodostuu takuupalkasta ja provisiosta.

Tule mukaan valoisaan tiimiimme! Voit tutustua tulevaan työnantajaasi tarkemmin sivuillamme.

Rekrytointia ElmoNetin kanssa hoitaa Rekrytointitalli Oy. Lisätietoja tehtävästä antaa Rekrytointitallin Sari Taipale, puh. 040 356 0602 tai sari.taipale@rekrytointitalli.fi, puhelintiedustelut tiistaisin ja keskiviikkoisin klo 13–15.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen rekrytointijärjestelmäämme osoitteessa https://rekrytointitalli.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=228 viimeistään 6.2.2022. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten toimithan nopeasti.

B2C-myyjä, ElmoNet Oy

ElmoNet Oy
Helvetinkoluntie, Ruovesi
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 14.01.2022

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Ruovesi
Ruovesi
Hämeenlinna
Helsinki
Orivesi