Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Baarimestari Bar Haveniin

Hotel Havenin helmi, rennon tunnelman tarjoava Bar Haven on viihtyisä paikka, jossa voi viettää vapaa-aikaa maistuvan drinkin äärellä. Bar Havenissa voi istahtaa tunnelmallisen takkatulen ääreen ja baari on oiva paikka päästä irti arjen kiireistä. Baarissa pääsee nauttimaan kiireettömästä ilmapiiristä ja loputtomasta viihtyisyydestä. Bar Havenin legendaarinen juomavalikoima tarjoaa unohtumattomia makuelämyksiä laadukkaan viskin, rommin, konjakin ja samppanjan ystäville.

Bar Haven Unioninkadulla hakee nyt joukkoonsa osa-aikaista Baarimestaria keikkatyösuhteeseen Baronan kautta. Baari on avoinna ke-la, ja työ on iltapainoitteista.

Etsimämme henkilö hallitsee coctailien ja eri alkoholijuomien perusteet, alan koulutus luetaan eduksi. Arvostamme joustavuutta, oma aloitteisuutta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Olet asiakaspalvelulähtöinen, kokenut ja uutta helposti omaksuva, etkä hätkähdä kiireestä. Ennen kaikkea olet iloinen tiimipelaaja ja haluat tarjota asiakkaille sitä jotain extraa. Omaat hyvän suomen- ja englanninkielen taidon, muu kielitaito plussaa!

Edellytykset työnsaannille:

  • Hygieniapassi
  • Anniskelupassi

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian linkin kautta!

Hae paikkaa viimeistään 31.07.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: mikael.hitonen@barona.fi

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona HoReCa tarjoaa monipuolisia työmahdollisuuksia konkareille ja uusille kyvyille. Kauttamme voit työskennellä joko pidemmissä pesteissä tai vain toisinaan, omien aikataulujesi mukaisesti. Kaikkiin tehtäviin et tarvitse aiempaa kokemusta, sillä asenne ratkaisee ja me autamme oppimaan!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Baarimestari Bar Haveniin

Barona HoReCa
Helsinki
Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 01.08.2021

Jaa työpaikkailmoitus