Skip to main content

Baaritaitoinen tarjoilija, Rhea Ship Lines, Jyväskylä

Kesä starttaa pian kunnolla ja haemme siksi asiakkaallemme Rhea Ship Lines M/S Vellamoon ja M/S Rheaan kesäsesongin ajaksi, kiireestä ja asiakaspalvelusta sykkivää baaritaitoista tarjoilijaa.

Olet etsimämme henkilö jos sinulla on jo kokemusta tarjoilijan tehtävistä sekä baarissa työskentelystä, omaat positiivisen asenteen, arvostat hyvää tiimityöskentelyä ja olet tarvittaessa joustava. Sinulla on tietysti myös hygienia- ja anniskelupassi lompakossasi. Suomen kielen taitosi on mainio ja englantikin sujuu.

M/S Vellamo ja M/S Rhea

Alusten kotisatama sijaitsee aivan Jyväskylän keskustan tuntumassa, Lutakon satamassa. Aluksen ravintolat sijoittuvat kolmelle kannelle; yläkannella sijaitsee terassi,  keskikannella ruokaravintola ja alakannella iltaravintola. 

M/S Vellamo ja M/S Rhea kuuluvat Rhea Ship Lines yhtiöön, jolla on Riihivuoresta löytyvä ravintola Riihikelo, Jyväskylän satamasta löytyvä ravintolalaiva Gaia ja Sataman kahvila.


TYÖSI SISÄLTÖ

Tarjolla on kiinnostava ja hauska kesätyö mukavien työkavereiden kanssa, taatusti omaleimaisessa työympäristössä. Vilkkaan kesäsesongin ajan pääset työskentelemään nopeatempoisessa työympäristössä tarjoten asiakkaille herkullisia makuelämyksiä pääosin baarin puolelta. 

Tässä työssä menestyäksesi sinulla on jo kokemusta tarjoilijan tehtävistä ruokaravintolasta sekä baarityöskentelystä. Osaat organisoida hyvin tekemisesi ja nautit antaessasi loistavaa asiakaspalvelua.

TYÖAIKA, PAIKKAKUNTA JA PALKKA

Työ alkaa heti tai sopimuksen mukaan ja jatkuu aina elokuun lopulle asti. 

Työtä tehdään vuoroissa arkisin ja viikonloppuisin, tunnit sopimuksen mukaan,

Palkka: Sopimuksen mukaan.

Paikkakunta: Jyväskylä


HAKU KÄYNNISSÄ 

Olen Tiina Partti Rainmakeriltä ja haastattelen hakijoita jo hakuaikana, hakemus kannattaa tehdä siksi heti. 

Jos sinulle herää kysyttävää, minut saa parhaiten kiinni arkisin välillä klo 12-15 numerosta 0447577639, tai lähetä s-postia: [email protected].

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Baaritaitoinen tarjoilija, Rhea Ship Lines, Jyväskylä

Jyväskylä
Kokopäiväinen

Julkaistu 04.09.2023

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti