Skip to main content

Baaritarjoilija, Arctic Snow Hotel

Arctic Snow Hotel & Glass Igloos on ainutlaatuisia kokemuksia lumen ja jään parissa tarjoava perheyritys Rovaniemen Lehtojärvellä ja Joulupukin pajakylässä. Lasi-iglut ja lumihotelli tarjoavat taatusti mieleenpainuvan yöpymiselämyksen Lapin revontulten ja luonnon ympäröimänä Lehtojärven rannalla. Lumesta tehty sauna sekä ravintoloiden paikalliset herkut eivät taatusti jätä ketään kylmäksi! Lue lisää: https://arcticsnowhotel.fi/fi/

Arctic Snow Hotel & Glass Igloos etsii nyt talvisesonkiin 2022-2023 ammattitaitoista BAARITARJOILIJAA Lehtojärvelle.

Arctic Snow Hotellin Sky Barissa on tunnelmaa - ravintolan yläkerran lasikatto mahdollistaa revontulista tai tähtitaivaasta nauttimisen mukavasti sisätiloista kuumista ja kylmistä juomista sekä pikkupurtavasta nauttien. Baaritarjoilun lisäksi tehtäviin saattaa kuulua myös ruokatarjoilua tarvittaessa.

Edellytämme baaritarjoilijalta aiempaa kokemusta baaritarjoilijan tehtävästä, erinomaisia asiakaspalvelutaitoja, suomen ja englannin kielien hallintaa sekä hygienia- ja anniskelupasseja. 

Määräaikainen sesonkityö alkaa 1.12.2022 ja päättyy 31.3.22. Työvuoroja on arkena ja viikonloppuna. 

Työsuhteen ehdoissa noudatamme majoitus- ja ravitsemisalan työehtosopimusta. Työsuhde solmitaan Go Onin ja työntekijän välille. 

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa Go Onin Anna Rinnekallio; [email protected]

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten varmista paikkasi ja hae jo tänään! Tehtävää haetaan täyttämällä hakemus sivuillamme www.go-on.fi "Hae työpaikkaa" linkin kautta. Olemme yhteydessä hakemusten perusteella. 

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Baaritarjoilija, Arctic Snow Hotel

Lappi
Rovaniemi
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 05.09.2022

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti