Skip to main content

Baarityöntekijä / Baarimestari, saunaravintola Meri, Vaasa

Marraskuussa avautuva saunaravintola Meri etsii tiimiinsä osaavaa baarityöntekijää tai baarimestaria vakituiseen työhön. Voit olla kokenut ammattilainen, joka etsii uusia haasteita tai vasta jonkin verran kokemusta omaava baaritekijä, jolla on palava halu oppia työstä lisää. Tarjolla on mahdollisuus päästä osaksi ammattitaitoista tiimiä ja mukaan kehittämään Vaasan ravintolamaailman uusinta tähteä.

Saunaravintola Meri on hyvän mielen ravintola, jossa yhdistyvät olohuone, maisemat, arkkitehtuuri, suomalainen saunaperinne ja herkullinen ruoka. Viimeksi mainittu valmistetaan käsin, parhaista raaka-aineista, helposti lähestyttäväksi ja tietenkin herkulliseksi sesonkeja mukaillen Michelin -kokki Hans Välimäen suunnitteleman listan mukaan.

KETÄ ETSIMME?

Etsimme saunaravintola Meren tiimiin baariosaajaa, joka hurmaa asiakkaat maistuvilla juomasekoituksilla sekä laadukkaalla asiakaspalvelulla. Voit olla kokenut ammattilainen, joka etsii uusia haasteita tai vasta jonkin verran kokemusta omaava baaritekijä, jolla on palava halu oppia työstä lisää. Toivomme, että sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, kykyä heittäytyä muuttuvissa tilanteissa sekä motivoitunut ja positiivinen asenne.

Meren työporukassa arvostetaan joustavaa ja rentoa asennetta sekä intohimoa ravintola-alaa kohtaan. Meren tiimissä jokainen saa olla oma persoonallinen itsensä – kunhan puhaltaa yhteen hiileen muiden kanssa. Eduksesi katsomme suomen, ruotsin ja/tai englannin kielen taidon. Tehtävässä tarvitset hygienia- ja anniskelupassin.

MITÄ TARJOAMME?

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä osaksi saunaravintola Meren loistavaa työporukkaa. Tässä työssä pääset kokemaan ja oppimaan uutta, toteuttamaan itseäsi sekä kehittämään omaa ammattitaitoasi.

Tarjolla on marraskuun alussa alkava vakituinen osa-aikainen 90h/3vko työsuhde. Työsuhteessa noudatetaan matkailu- ja ravintola-alan työehtosopimusta. Palkkaus on neuvoteltavissa. Työsuhde solmitaan aluksi Baronan ja työntekijän välillä, mutta hyvillä tekijöillä on mahdollisuus siirtyä talon omille kirjoille myöhemmässä vaiheessa. Kaikille saunaravintola Meren työntekijöille kuuluu henkilökuntaedut kuten henkilökuntahintaiset ruoka- ja juomatuotteet sekä tapahtumat.

Barona toimii rekrytoinnin yhteistyökumppanina ja toteuttaa ensimmäisen haastattelukierroksen. Lisätietoja tehtävästä ja rekrytointiprosessista antaa arkisin klo 9-15 Baronan henkilöstökonsultti Matilda Viitasalo.

Hae paikkaa viimeistään 02.10.2022 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: matilda.viitasalo@barona.fi, +358 45 7881 5373

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona HoReCa tarjoaa monipuolisia työmahdollisuuksia konkareille ja uusille kyvyille. Kauttamme voit työskennellä joko pidemmissä pesteissä tai vain toisinaan, omien aikataulujesi mukaisesti. Kaikkiin tehtäviin et tarvitse aiempaa kokemusta, sillä asenne ratkaisee ja me autamme oppimaan!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Baarityöntekijä / Baarimestari, saunaravintola Meri, Vaasa

Vaasa
Vakituinen, Osa-aikainen ja tuntityö

Julkaistu 22.09.2022

Jaa työpaikkailmoitus

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti