Skip to main content

Baarityöntekijä keikkatöihin, Hyvinkää ja Keski-Uusimaa

Morjes sinä yöelämän nopein hörpyn sekoittaja, ja legendaarisimpia vitsejä tiskillä heittävä baarityöntekijä!

Johan tätä on odoteltukin, nimittäin pikkujoulukautta! Nyt alkaa jo pikkuhiljaa tuntua nenässä glögin tuoksu, ja korvissa kaikua iloinen puheen sorina. Tarjoamme keikkatyöntekijälle mahdollisuuden nähdä erilaisia baareja, pubeja ja yökerhoja sekä niissä työskenteleviä tiimejä. Oletpa sitten tradenomi, hortonomi, restonomi, persimoni tai digimoni, käynti ravintolassa kannattaa.

Nopeatempoinen baariympäristö edellyttää työntekijöiltä kykyä työskennellä paineen alla. Toivomme, että olet positiivinen sekä iloinen asiakaspalvelija, jolta löytyy jo aikaisempaa kokemusta baarityöstä. Työvuoroja on pääsääntöisesti tarjolla perjantai- ja lauantai-iltaisin, joten tämän työn voi muokata omanlaisekseen: vaikka vuoroviikoin duunia ja lomaa vastapainoksi. Olipa tämä sinulle lisätyö opintojen ohelle tai elämäntyö, niin meidän kautta pääset toteuttamaan itseäsi!

Täytä hakemus, kerro itse mitä haluat ja kuka olet. Muistathan liittää hakemukseen myös CV:n.

#työtäunelmasieteen #itsesinäköinentyö #rafladuunit #barona

Baronan edut käytössäsi: Kun työllistyt Baronalle, saat käyttöösi baronalaisten edut. Voit hyödyntää sekä vaihtuvia että pysyviä etuja ympäri vuoden. Saat käyttöösi tarjoushinnat useisiin kuntosali- ja hyvinvointiketjuihin ympäri Suomen, alennuskoodeja yhteistyöyritystemme verkkokauppoihin ja sesongeittain vaihtuvia tarjouksia majoituspalveluihin.

Haluamme turvata terveytesi ja varmistaa yhdenvertaisen haastattelukokemuksen hakijoille myös koronaviruksen aikana. Niinpä Baronalle hakeminen on helppoa myös poikkeuksellisessa tilanteessa. Rekrytoinneissa hyödynnämme puhelimen lisäksi videokysymyksiä tai -haastattelua. Se on vaivatonta ja turvallista!

Kiitos ilmoituksemme lukemisesta- Mikäli tämä tehtävä ei kuitenkaan jostain syystä sytyttänyt, niin tutustuthan muihin avoimiin tehtäviimme osoitteessa https://careers.barona.fi

Hae paikkaa viimeistään 15.10.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: petra.romppanen@barona.fi

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona HoReCa tarjoaa monipuolisia työmahdollisuuksia konkareille ja uusille kyvyille. Kauttamme voit työskennellä joko pidemmissä pesteissä tai vain toisinaan, omien aikataulujesi mukaisesti. Kaikkiin tehtäviin et tarvitse aiempaa kokemusta, sillä asenne ratkaisee ja me autamme oppimaan!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Baarityöntekijä keikkatöihin, Hyvinkää ja Keski-Uusimaa

Barona HoReCa
Hyvinkää
Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 08.10.2021

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja