Skip to main content

Baarityöntekijä viinibaariin Vaasan Sähkö Areenalle

Tunnetko tyypin jolle nopeasti muuttuvat pelitilanteet ovat elämän suola? Tyypin jonka hymy ei hyydy edes alivoimalla pelatessa tai jatkoajan tiukoissa paikoissa? Tyypin, jolla on jo kokemusta ravintola-alalta, anniskelusta ja asiakaspalvelusta?

Ai tunnet? Jatka lukemista sillä me haluamme tämän tyypin osaksi joukkuettamme työskentelemään Vaasan Sähkö Areenan viinibaarissa!

Etsimme innokkaita ravintola-alan tekijöitä tarjoilu- ja anniskelutehtäviin osaksi upouuden Vaasan Sähkö Areenan tapahtumatiimiä työskentelemään Areenan viinibaarissa

Tapahtumatiimi työskentelee Vaasan Sportin kotipeleissä sekä muissa Areenalla järjestettävissä tapahtumissa. Etsimme tekijää jolla on jo jonkin verran kokemusta ravintola-alasta ja erityisesti anniskelusta. Viinibaarissa pääset työskentelemään itsenäisesti omassa työpisteessäsi viinejä tarjoillen ja drinkkejä valmistaen. Yksiköllinen asiakaspalvelu korostuu tällä myyntipisteellä, joten olethan asiakaspalveluhenkinen ja kielitaitoinen. Työaika painottuu ilta- ja viikonloppuvuoroihin.

Työt alkavat perehdytyksellä ja jatkuvat läpi kauden 2021-2022. Otteluohjelman ja kotipelit näet täältä.

Hakijan eduksi katsotaan:

• Aiempi kokemus ravintola-alalta

• Aiempi kokemus asiakaspalvelualalta

• Sujuva suomen ja ruotsin kielen taito

• Hygieniapassi

• Anniskelupassi

• Ennakkoluuloton, omatoiminen ja reipas asenne

Kiinnostuitko? Hae heti, sillä nyt rakennetaan yhdessä Vaasan Sportin kanssa Vaasan timanttisin tapahtumatiimi! Otetaan yhdessä askel kohti uutta.

Lisätietoja saat Baronan Vaasan toimistolta. Työsopimus solmitaan Baronan kanssa ja palkkaus on työehtosopimuksen mukainen.

Hae paikkaa viimeistään 26.09.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: vaasa@barona.fi

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona HoReCa tarjoaa monipuolisia työmahdollisuuksia konkareille ja uusille kyvyille. Kauttamme voit työskennellä joko pidemmissä pesteissä tai vain toisinaan, omien aikataulujesi mukaisesti. Kaikkiin tehtäviin et tarvitse aiempaa kokemusta, sillä asenne ratkaisee ja me autamme oppimaan!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Baarityöntekijä viinibaariin Vaasan Sähkö Areenalle

Barona HoReCa
Vaasa
Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 14.09.2021

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja