Skip to main content

Back office palkanlaskija

Sinä palkanlaskennan ammattilainen, tule mukaan innostavaan a+-tiimiimme

Me Accountorilla olemme edelläkävijöitä. Uteliaisuus, kasvu ja kehittyminen kirittävät meitä, sillä haluamme olla askeleen edellä. Accountorin avoin ja joustava työympäristö on paikka, jossa uusille ideoille on aina tilaa kehittyä. Juuri siksi olemme a+-luokan työpaikka.

Haemme Lahden toimistollemme osaavaa vuorovaikutustaitoista tekijää palkanlaskennan tehtäviin. Henkilöstökyselymme mukaan meillä on täällä Lahden toimistolla erittäin hyvä yhteishenki. Tästä syystä toivommekin, että myös Sinä tuot mukanasi iloa ja naurua mahtavaan tiimimme!

Minkälaista työtä meillä on tarjota sinulle?

Toimenkuvasi muodostuvat back-office palkanlaskentaan liittyvistä tehtävistä.

Tukena työssäsi sinulla on tiimiemme kokeneet ja osaavat asiantuntijat sekä runsas koulutustarjontamme. Tehtävässä arvostamme palavaa halua oppia ja omaksua uutta sekä kykyä haastaa totuttuja näkemyksiä uusien näkökulmien löytymiseksi.

Sinulla on mahdollisuus tehdä myös vaativampia tehtäviä osaamisesi mukaan. Kerro meille, missä sinä olet parhaimmillasi! Haluamme, että vahvuutesi pääsevät meillä näkyviin!

Toivomme, että

• Olet suorittanut kaupallisen koulutuksen, esim. merkonomi/tradenomi

• Palkanlaskijana sinulta löytyy muutaman vuoden kokemus palkanlaskennan tehtävistä, osaat palkanlaskennan prosessin

• Olet kommunikointikykyinen vuorovaikuttaja, jolla on valmiudet kehittyä palveluntarjoajaksi mahdollisesti myös englannin kielellä

• Olet joustava tiimipelaaja joka pystyy mukautumaan erilaisiin tilanteisiiin ja asiakkuuksiin

• Olet rohkea asiakaslähtöinen ammattilainen, jolla on intoa, iloa ja halua täyttää asiakaslupauksemme: ”aina ajallaan ja oikein”, ”asiantuntija lähellä sinua” ja ”aloitteellista asiakaspalvelua”.

• Arvostamme avointa asennetta, palavaa halua oppia ja omaksua uutta sekä positiivista tiimityöskentelyasennetta. Procountor -järjestelmien tuntemuksesta sekä tilitoimistoympäristön kokemuksesta on sinulle etua. Työlainsäädännön sekä työehtosopimuksen tuntemuksesta on sinulle hyötyä.

Tarjoamme sinulle

• Joustavan työajan, joka mahdollistaa toimivan arjen sekä työn ja vapaa-ajan tasapainon

• Kokoaikaisen ja vakituisen työsuhteen

• Innostavan työympäristön ja laajan työyhteisön ja tiiminvetäjän tuen

• Lounasedun, virikerahan sekä kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen, joilla haluamme huolehtia hyvinvoinnistasi sekä työssä että vapaa-ajalla

• Liikuntahetken kaksi kertaa viikossa

• Tiimirahan, jolla järjestämme toimistoissa mukavaa yhteistä tekemistä ja pidämme yllä yhteishenkeä

• Kaikille työntekijöillemme yhtäläiset ja monipuoliset koulutusmahdollisuudet, joilla tuemme osaamisesi kehittämistä

• Kannustamme sinua myös hyödyntämään talon sisäisiä uramahdollisuuksia oman kiinnostuksesi mukaisesti avaamalla kaikki paikat hakuun sisäisesti

Kiinnostuitko?

Hae meille jo tänään – odotamme innolla kuulevamme sinusta! Jätä hakemuksesi linkin kautta. Liitä mukaan CV:si, hakemuksesi ja mahdolliset muut liitteet, jotka tuovat esille osaamistasi avoimen työtehtävän osalta. Kerro myös, milloin olet valmis aloittamaan. Haun päättymispäivä on 16.5.2021. Lähetä hakemuksesi heti, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana! Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Baronan kanssa.

Lisätietoja antaa Baronan henkilöstökonsultti Nina Jääskeläinen p. 0400170108 / nina.jaaskelainen@barona.fi

Tiedustelut puhelimitse tiistaisin klo 15-16

Hae paikkaa viimeistään 16.05.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: nina.jaaskelainen@barona.fi, +358400170108, Soittoaika ti klo 15-16

Accountor Services Oy

Accountor tarjoaa talous- ja henkilöstöhallinnon ohjelmistoratkaisuja sekä ulkoistuspalveluja. Toimimme kehityksen kärjessä ja hyödynnämme työssämme uusinta teknologiaa asiakkaittemme prosessien digitalisoinnissa.

Palveluksessamme on noin 2 500 ammattilaista 7 maassa, ja pääkonttorimme sijaitsee Espoossa. Suomen lisäksi yhtiö toimii Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Hollannissa, Venäjällä ja Ukrainassa. Vuonna 2019 Accountor Groupin liikevaihto oli 240 miljoonaa euroa.

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona Finance ohjaa työelämän eri vaiheissa olevia taloushallinnon ja rahoituksen sekä liiketoiminnan kehityksen asiantuntijoita uusille innostaville urapoluille. Koska teknologinen kehitys muuttaa jatkuvasti taloushallinnon asiantuntijoiden työnkuvia ja luo uusia rooleja, autamme sinua viemään osaamisesi uusiin ulottuvuuksiin ja yritysten tarpeita parhaiten palvelevaksi.

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Back office palkanlaskija

Barona Finance
Lahti
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 14.05.2021

Jaa työpaikkailmoitus