Skip to main content

Backend/Fullstack ohjelmistokehittäjä

Cinian ohjelmistoratkaisut kasvaa vauhdilla. Työllistämme jo noin 200 ohjelmistoalan ammattilaista eri rooleissa Helsingissä, Jyväskylässä ja Tampereella. Liity joukkoomme rakentamaan tulevaisuuden kestäviä hyötytalouden digitaalisia palveluita ja sovelluksia!

Tarjoamme softaosaajille tehtäviä työyhteisössä, jossa yhdistyy palveluyhtiön ja pitkäjänteisen tuotekehittämisen parhaat puolet: Työskentelemme ohjelmistohankkeissa tiimeinä, omalta toimistoltamme ja tuottaen asiakkaillemme ohjelmistosovelluksia perustuen omaan näkemykseemme ja vahvaan tekniseen osaamiseen. Me emme ole tuotetalo tai konsulttitalo - me olemme ratkaisutalo.

Asiakkuutemme ovat pitkiä ja tarjoavat stabiilisuutta ja jatkuvuutta, kuitenkin myös mahdollisuuksia työtehtävien vaihtamiseen sekä roolin suuntaamiseen omien mielenkiinnon kohteiden mukaan (tutustu asiakastarinoihimme). Kun rakennat uraasi Cinialla, sinulla on mahdollisuus saada kokemusta useiden eri alojen järjestelmäkehityksestä ja kasvattaa osaamispääomaasi laajasti.

Cinialla asiantuntijat pääsevät vaikuttamaan omaan työhönsä ja haastamaan itseään kaikilla moderniin softakehitykseen liittyvillä osa-alueilla: Ihmisten tarpeiden ja vuorovaikutuksen ymmärtämisen, liiketoiminnan ja arvon tuottamisen sekä teknisten ratkaisujen näkökulmista.

Pidämme tärkeänä ketterän kehityksen prosessin vaalimista ja jatkuvaa parantamista, joiden avulla teemme arjen työskentelystä sujuvaa, palveluistamme tuottavia ja joilla varmistetaan tuotosten korkea tekninen laatu ja tietoturvallisuus. Pidämme osaajistamme hyvää huolta ja uskomme, että tyytyväiset työntekijät ovat korkean asiakastyytyväisyytemme perusta.

Backend/Fullstack ohjelmistokehittäjä

Toimit osana ketterää kehitystiimiä toteuttaen asiakasprojekteissamme backend tai fullstack-ohjelmistokehitystä. Toivomme, että seuraavat kohdat täsmäävät profiiliisi:

 • Sinulla on aiempaa työkokemusta ohjelmistojen kehitysprojekteista avoimella lähdekoodilla. Monia projektejamme yhdistävää seuraava teknologiapino: Java, Springboot, REST, JavaScript, React, SQL-tietokannat, Docker. Sinulla on näistä kokemusta tai pystyt ottamaan ne haltuun helposti aiemman kokemuksisi tuomalla varmuudella.
 • Hienoa olisi, jos sinulla on myös käytännön työkokemusta julkipilviympäristöstä (esim. AWS tai Azure).
 • Tuotat laadukasta koodia ja uskallat ehdottaa sekä perustella eri tilanteisiin sopivia teknisiä ratkaisuja. Osallistut muun tiimin mukana myös vaatimusten tarkentamiseen.
 • Olet halukas omaksumaan uusia teknologioita ja rakentaa niillä moderneja sovelluksia. Et kuitenkaan pelkää koskea myös legacy-koodiin, sillä joissakin projekteistamme modernisoimme vanhoja järjestelmiä ja tuomme niitä pilveen.
 • Haluat auttaa koko tiimiä onnistumaan ja tuet tarvittaessa kollegoitasi. Kommunikointisi on selkeää ja sujuvaa sekä oman porukan että asiakkaan edessä.

Olisi todella hienoa, jos sinulla olisi aiempaa kokemusta järjestelmäkehityksestä teollisuuden, terveydenhuollon, turvallisuuden tai julkissektorin hankkeissa.

Miksi meille?

Meillä pääset osaksi rentoa, lämminhenkistä ja erittäin osaavaa, n. 200 työkaverin yhteisöä, jossa arvostetaan työn ja vapaa-ajan tasapainoa. Tutustu työntekijöidemme mietteisiin työstä ja teknologioista urasivuillamme. Saat työstäsi hyvän korvauksen ja Cinian laajat työsuhde-edut, joita myös kehitämme jatkuvasti. Etuihimme kuuluu mm:

 • Joustava työaika ja muut arkea helpottavat yksilölliset työajan järjestelyt
 • Modernit työvälineet ja työtilat
 • Lounasetu
 • Tuki liikunta- ja kulttuuriharrastuksiin
 • Kattava sairauskuluvakuutus
 • Työsuhdenpolkupyöräetu
 • Sairaan lapsen hoitopalvelu
 • Harrastekerhot
 • Yrityksen kannustinohjelmat ja -palkkiot

Kiinnostuitko?

Jätä hakemus, jossa kerrot osaamisestasi sekä toiveistasi työtä ja roolia kohtaan. Kuulemme mielellämme taustoistasi, erityisesti aiemmista projekteistasi sekä teknologiapinostasi. Meitä kiinnostaa myös se, millaisia tehtäviä haluaisit päästä tekemään ja millaisissa projekteissa olet parhaimmillasi.

Hae heti - luemme hakemuksia läpi hakuajan ja saatamme olla yhteydessä sopiviin henkilöihin jo ennen hakuajan päättymistä.

Backend/Fullstack ohjelmistokehittäjä

Tampere
Kokopäiväinen

Julkaistu 14.09.2021

Yrityksen liikevaihto: 
50 000 000 - 99 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus