Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Backend-kehittäjä

Etsimme parhaillaan asiakkaallemme Quriirille vakituiseen työsuhteeseen taitavaa Backend-kehittäjää vahvistamaan heidän tuotekehitystiimiään.

Minkä parissa tulet työskentelemään?

Tulet työskentelemään osana neljän hengen tehokasta teknologiatiimiä, jossa on osaajia niin frontin kuin backendin puolelta. Tässä tehtävässä saat mahdollisuuden työskennellä joustavasti etänä, mutta olet myös tervetullut yrityksen Oulun toimistolle.

Osana tuotekehitystiimiä olet mukana kehittämässä ja rakentamassa Quriirin tuotetta ja palvelua. Päiväsi täyttyvät pääosin palvelinpuolella hyvän ohjelmistoarkkitehtuurin, rest-rajapintojen, tietokantojen, mikropalveluiden ja automatisoinnin suunnittelun ja toteutuksen parissa.

Mitä sinulta toivotaan?

Olet jo kerryttänyt kokemusta vähintään kolmen vuoden ajalta vastaavanlaisista tehtävistä ja sinulta löytyy sopiva koulutuspohja. Mikropalvelut, konttiteknologiat, backend ja API:t ovat sinulle entuudestaan tuttuja. Omaat kokemusta Pythonista, tietokannoista ja Djangosta/DRF:stä, sillä nämä työkalut ovat keskeisessä asemassa päivittäisessä työssäsi. MariaDB:n, Dockerin ja Linuxin osaaminen katsotaan eduksi. 

Tartut toimeen hyvällä asenteella ja kykenet työskentelemään sekä itsenäisesti, että yhteen hitsautuneessa tiimissä. Kommunikoit luontevasti suomeksi tiimin sekä asiakkaiden kanssa. Omaat positiivisen asenteen ongelmanratkaisua kohtaan, mutta et pelkää pyytää apua tarvittaessa.  Olet kehitysorientoitunut ja uskallat tuoda omia ideoita esille tiimissäsi sekä sinulta löytyy aitoa paloa kehittää osaamistasi backendin parissa.

Miksi töihin Quriirille? 

  • Pääset osaksi kasvavaa ja mielenkiintoista liiketoimintaa, yhdessä kokeneiden yrittäjien kanssa.
  • Työympäristö on kannustava ja rento, jossa kaikki työskentelevät kohti yhteisiä tavoitteita – omia vahvuuksiaan hyödyntäen.
  • Pääset käyttämään modernia mikropalveluarkkitehtuuria hyödyntävää järjestelmää.
  • Työskentely on vastuullista ja mielenkiintoista, ja pääset tuomaan omia ideoitasi esiin päätöksenteossa.
  • Etuihisi kuuluu mm. matkapuhelinetu, nettiyhteys kotiin, lounasetu ja kattava terveyshuolto.

CTO Thomas sanoittaa tiiminsä tekemistä seuraavasti: ”Meillä tehdään moderneilla työkaluilla ja tavoilla. Eli tehtävässä ei ole pelkoa legacyyn uppoamisesta. Rakennan tiimiin ihmisläheistä yhteistyötä ja arvostan tekijöissä asennetta, osaamista ja vuorovaikutustaitoja”. Yksi tekkitiimiläisistämme kuvaili meitä sosiaaliseksi ja keskustelevaksi työyhteisöksi, jossa näkee viihtyvänsä pidemmän aikaa. Hänen sanojensa mukaan, Quriiri on luonteeltaan ja tuotteeltaan yritys, jossa voi tehdä pitkänkin uran.

Heräsikö kiinnostuksesi? 

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten haethan joko LinkedIn profiilin tai CV:n ja hakemuksen kera palkkatoiveineen mahdollisimman pikaisesti. Lisätietoja tehtävästä antaa Neea Turunen, 0207290843 tai [email protected] ja Sakari Tuomainen 0207290846 tai [email protected].

Huom! Poolian ja Poolia IT:n rekrytoijia on tavattavissa myös #contactforum -rekrytointitapahtumassa Helsingin Messukeskuksessa 28.2.

Quriiri

Quriiri on nopeasti kasvava monipuolinen tekstiviestipalvelu, jota hyödyntää tänä päivänä sadat yritykset Suomessa. Quriiri palvelee monipuolisuudellaan ja helppoudellaan niin viestinnän tekijöitä kuin kehittäjiä ja sen kautta lähetetään vuosittain yli 250 miljoonaa tekstiviestiä. Olemme täysin suomalainen kasvuyritys, jonka taustalla on erittäin kokeneita mobiiliviestinnän ammattilaisia. Meillä on palava halu kehittää yritysten ja asiakkaiden välistä viestintää nyt ja tulevaisuudessa. Yrityksemme ylsi vuonna 2020 Deloitten Technology Fast 50 -listalla sijalle 11. Tulevaisuudessa haluamme olla johtava viestintäpalveluiden tarjoaja yritysten ja heidän sidosryhmien välisessä viestinnässä. 

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti