Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Barnskötare inom småbarnspedagogik, ordinarie

Vanda stad, Fostran och lärande, Svenskspråkiga servicen
Trollebo daghem

Vidjegränden 2, 01360 Vanda

Anställningsförhållandets längd: ordinarie 01.08.2021 eller enligt överenskommelse - 


Vill du ha världens bästa jobb?

Barnskötare inom småbarnspedagogik är absolut det roligaste och mest givande jobbet man kan tänka sig att ha! Inför verksamhetsåret 2021-2022 söker vi dej som är barnskötare inom småbarnspedagogik för att jobba på vårt daghem i Björkby i Vanda. Vi erbjuder ordinarie anställning från och med 1.8.2021.

På Trollebo är barnet i centrum för all vår verksamhet. Vi jobbar för att vara en lärande organisation där verksamheten och miljön utvärderas och vidareutvecklas utgående från barnens behov och intressen. Vi har en flexibel och lösningsinriktad verksamhetskultur där du kan påverka verksamheten och växa i din yrkesroll.

Vi söker dig som är genuint nyfiken på barn och vill lära dig av och tillsammans med dem. Du kan vara i slutskedet av dina studier, nyexaminerad eller ha längre erfarenhet – i alla fallen finns det möjlighet för dig att växa tillsammans med engagerade kolleger.

Trollebo daghem är ett svenskspråkigt daghem med tre barngrupper med barn i åldern 1-5 år, beläget i Björby på promenadavstånd från Björkby tågstation och med bra bussförbindelser. Vi har också bra med parkeringsplatser ifall du kommer med bil. Vi har en stor egen gård och nära till skog och sportplan. Daghemmet har snygga utrymmen och bra material som tillåter mångsidig verksamhet.

Barnskötaren jobbar i ett team med en teamledare som ansvarar för planerandet av gruppens pedaogika verksamhet. Till barnskötarens uppgifter hör att ansvara för verkställandet av  barnens vård, fostran och utveckling i samarbete med det övriga arbetsteamet,  vårdnadshavarna och övriga samarbetspartners. Vi söker nu en barnskötare som är motiverad, lösningsinriktad och pigg på att pröva på nya idéer. Du behöver också kunna jobba självständigt och ta ansvar över din egen utveckling. 

Trollebo daghem har som utvecklingsområde att utveckla smågruppsverksamheten och att uppmuntra barnen till att vara fysiskt aktivare. Därtill är vi med i några olika projekt som stöder barnens språkliga och emotionella kompetenser. Blev du intresserad så tag kontakt och hör efter om det här kunde vara något för dej!


Vanda, vårt lands fjärde största stad, har mod att göra saker på ett nytt sätt och förmåga att samverka i olika nätverk. Staden är en trygg arbetsgivare som erbjuder de anställda omfattande möjligheter att utveckla sitt kunnande. Vi värnar om högklassig fostran och pedagogik. Vi uppskattar kulturell mångfald, gemenskap och samarbete.

Uppgifter om anställningen

Behörighetsvillkor: Barnskötare (Behörighet som barnskötare enligt lagen om småbarnspedagogik)

Utöver behörighetsvillkoren förutsätter vi: Modersmålsliknande kunskaper i svenska. 

Som merit räknar vi: Erfarenhet av eller intresse för att jobba i små grupper. Vi uppskattar motionens betydelse, där lek och rörelse hör till vår vardag.

Villkoren i tjänsteförhållandet bestäms enligt det allmänna kommunala tjänste- och arbetskollektivavtalet (AKTA).

Lön: uppgiftsrelaterad lön 2188,28/månad + eventuella tillägg

Tillstånd som krävs: Den som anställs skall uppvisa utdrag ur straffregistret enligt Lag om kontroll av brottslig bakgrund hos personer som arbetar med barn. (L504/2002).  Före utnämningen ska också ett godtagbart intyg över hälsotillståndet från företagshälsovården uppvisas. Ett certifikat för läkemedeltestning kan begäras från den valda personen.

Antalet anställningar: 1

Prövotid: Anställningen har 6 månader prövotid

Heltids-/deltidsarbete: heltid

Typ av anställning: arbetsavtalsförhållande

Arbetstid: 38 h 15 min/vecka Daghemmet är öppet under vardagar mellan kl.6.45-17.00


Kontaktinformation:
Daghemsföreståndare
Fagerström, Susanna
0503124823
[email protected]


Vanda är en ansvarsfull arbetsgivare. Vi stöder våra anställdas välbefinnande och kompetens, och främjar en god atmosfär inom arbetsgemenskaperna. Vi utvecklar ständigt vårt chefsarbete.
Skicka in din ansökan via vårt rekryteringssystem.

Videointervju kan användas i rekryteringsprocessen.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Barnskötare inom småbarnspedagogik, ordinarie

Vantaa
Vakituinen
Ammatillinen koulutus

Julkaistu 31.05.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Ei käsitteellisesti ole
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti