Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Betonielementtityöntekijä Pielisen Betoni Oy:lle Lieksaan.

Etsimme asiakkaallemme Pielisen Betoni Oy BETONIELEMENTTITYÖNTEKIJÄÄ Lieksaan.

Yrityksestä

Pielisen Betoni on Suomen suurimpia betonielementtien valmistajia. Olemme tunnettuja hyvästä laadusta ja toimitusvarmuudestamme. Pielisen Betoni valmistaa betonielementtejä esimerkiksi ontelolaattoja, teräsbetoni- ja jännebetonipalkkeja, pilareita sekä valmisbetonia rakennuskohteiden tarpeisiin. Kaikki tuotteemme valmistetaan hiilineutraalista, 100% kompensoidusta betonista jotka kutsumme nimellä HIBE.

Työtehtävänäsi on toimia osana betonielementtien valmistusprosessia. Työtehtäviisi kuuluvat radoittaminen, betonointi, elementtien kasausta sekä purkua ja siivousta. Hakijana olet työhön tarttuva ja omatoimisen asenteen omaava tiimipelaaja. Työ vaatii lisäksi hyvää fyysistä kuntoa.

Eduksi katsomme rakennusalan kokemuksen ja/tai koulutuksen. Muistathan mainita, mikäli sinulla on aiempaa betonipuolen kokemusta. Työtä tehdään pääasiallisesti päivävuorossa.

Kauttamme saat: Kirjallisen työsopimuksen, työturvallisuuden e-perehdytyksen, ajantasaisen palkanmaksun sekä kattavan työterveyshuollon. Lisäksi käytössäsi on Baronan vaihtuvat työsuhde-etuudet.

Palkkaus: Rakennustuoteteollisuuden TES, sopimuksen mukaan.

Aloitusajankohta ja kesto: Työt alkavat mahdollisimman pikaisesti ja kestävät alustavasti vuoden loppuun.

Muut mahdollisuudet: Kartoitamme aina haastattelussa myös muita työmahdollisuuksiamme taustasi, kiinnostuksesi ja käytettävyytesi mukaan.

Baronan edut käytössäsi

Kun työllistyt Baronalle saat käyttöösi baronalaisten edut. Voit hyödyntää sekä vaihtuvia että pysyviä etuja ympäri vuoden. Saat käyttöösi tarjoushinnat useisiin kuntosali- ja hyvinvointiketjuihin ympäri Suomen, alennuskoodeja yhteistyöyritystemme verkkokauppoihin ja sesongeittain vaihtuvia tarjouksia majoituspalveluihin.

Ota askel kohti seuraavaa urapolkuasi ja lähetä sähköinen hakemus mahdollisimman pian. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien tekijöiden löydyttyä!

Lisätietoja klo 09-15 välisenä aikana: Mervi Leinonen, 050 599 9580, mervi.leinonen@barona.fi

Hae paikkaa viimeistään 30.09.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: mervi.leinonen@barona.fi, 050 599 9580

Pielisen Betoni Oy

Pielisen Betoni on perinteikäs perheyritys
Pielisen Betonin tarina alkaa yli viiden vuosikymmenen takaa. Yrityksen perustivat Esko ja Eila Kolehmainen vuonna 1961, jolloin Juuan sementtivalimo aloitti valmisbetonin tuotannon.

Toiminta on laajentunut mittavaksi
Pielisen Betoni käynnisti toimintansa Lieksassa vuonna 1973 ja laajeni elementtitehtaaksi vuonna 1983. Vuonna 1988 aloitettiin ontelolaattojen ja esijännitettyjen elementtien tuotanto itse rakennetussa Outokummun uudessa tehtaassa. Toiminta laajeni edelleen vuonna 1992, kun Kuopiosta ostettiin valmisbetoni- ja seinätehdas. Seinätehdas paloi vuonna 2005, mutta valmisbetonitehdas toimii täydellä teholla edelleen.

Uusin tehdas Joensuussa
Pielisen Betoni perusti vuonna 2000 uuden ontelo- ja kuorilaattatehtaan Hollolaan. Sitä laajennettiin vielä vuonna 2001 runkotehtaalla. Yrityksen viimeisin suuri satsaus on vuodelta 2008, jolloin Joensuun valmisbetonitehdas aloitti toimintansa.

Tänään Pielisen Betoni on yksi Suomen suurimpia betoniteollisuuden yrityksiä. Kolehmaisen suku jatkaa yrityksen toimintaa entistä kunnioittaen ja uutta kehittäen.

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona tarjoaa sinulle työtehtäviä niin pienissä kuin suurissakin suomalaisissa ja kansainvälisissä teollisuusyrityksissä. Työllistämme vuosittain tuhansia osaajia eri teollisuuden aloille. Kauttamme pääset matalan kynnyksen töistä aina vaativiin asiantuntijatehtäviin. Voit tehdä meillä töitä hetken, viipyä vuosia tai työskennellä keikkaluontoisesti – tuemme sinua urasi eri käänteissä. Rekrytointitoimeksiantojemme kautta voit työllistyä myös suoraan asiakasyrityksiimme. Haemme jatkuvasti uusia osaajia, joissa yhdistyy osaaminen, halu kehittyä sekä myönteinen asenne työtä kohtaan. Liity siis rohkeasti joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Betonielementtityöntekijä Pielisen Betoni Oy:lle Lieksaan.

Barona Teollisuus
81700 Lieksa
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 01.10.2021

Jaa työpaikkailmoitus