Skip to main content

Betonielementtityöntekijöitä

Etsimme Parman Hyrylän betonielementtitehtaalle työntekijöitä määräaikaiseen työsuhteeseen. Työn arvioitu kesto on alkuun marraskuun loppuun asti, mutta työtilanteen salliessa töitä saattaa olla pidemmäksikin aikaa. Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Hyvä fyysinen peruskunto, raudanluja positiivinen asenne ja suhtautuminen työhön sekä halu oppia uutta ovat tärkeimmät edellytykset työssä menestymiseen. Omaat myös hyvät ryhmätyöskentelytaidot, etkä pelkää liata käsiäsi töiden tiimellyksessä. Rakennusalan koulutus tai aikaisempi työkokemus rakennusalan työtehtävistä katsotaan eduksi, mutta tehtäviin annetaan kattava perehdytys, joten asenne ratkaisee. Työtä tehdään aamu- ja iltavuoroissa, joten sinulla tulee olla mahdollisuus 2-vuorotyöhön.

Betonielementtityöntekijänä tehtäviisi kuuluu muottityöt, raudoitus, betonointi sekä erilaiset jälkityöt, joten työ on vaihtelevaa ja monipuolista. Työtä tehdään tehdasolosuhteissa yleensä kokeneemman työparin tai isomman ryhmän kanssa. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi työskentelemällä alan ammattilaisten kanssa mukavassa työyhteisössä monipuolisten työtehtävien parissa.

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimi nopeasti ja lähetä hakemuksesi nettisivujemme kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon henkilöstökonsultti Pirkka Lind, 040 821 0177 tai pirkka.lind@adecco.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Pirkka Lind, pirkka.lind@adecco.fi

Betonielementtityöntekijöitä

Tuusula
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 11.06.2021

Jaa työpaikkailmoitus