Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Betonielemettityöntekijä, Pellon Betoni

Pellon Betoni Oy:n toiminta alkoi jo vuonna 1954, jolloin Hannes Sunila perusti Pelloon betonituotteita valmistavan yrityksen. Tälläkin hetkellä Pellon Betoni Oy on perheyritys ja yksi toimialansa merkittävistä toimijoista Pohjois-Suomessa ja suurten kansallisten sekä yhteispohjoismaisten rakentajayritysten osaava kumppani. Yrityksen pääasiallista toiminta-aluetta on kalottialue, mutta kumppanuuksien kautta merkittäviä operaatioita tehdään pääkaupunkiseudulle ja muuallekin Etelä-Suomeen. Betonielementtejä toimitetaan myös Ruotsin ja Norjan kohteisiin. Lue lisää: https://www.pellonbetoni.fi/

Etsimme asiakkaallemme BETONIELEMENTTITYÖNTEKIJÄÄ Pellon Orajärven tehtaalle määräaikaiseen työsuhteeseen. 

Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja kestävät loka-marraskuulle 2022 saakka. Myöhemmin sinulle voi avautua mahdollisuus myös pidempään työsuhteeseen. Työsuhde solmitaan Go Onin ja työntekijän välille. Palkkaus sopimuksen mukaan.

Edellytämme sinulta:

- Aitoa kiinnostusta alaa kohtaan

- Joustavuutta

- Suomen kielen taitoa

- Voimassa olevaa työturvallisuuskorttia

- Mikäli sinulla ei ole vahvaa kokemusta betonirakentamisesta, tässä työssä sinulla on mahdollisuus kehittyä osana ammattitaitoista tiimiä!

Tarjoamme sinulle:

- Mielenkiintoiset ja vastuulliset työtehtävät

- Työn, jossa pääset näyttämään oman ammattitaitosi ja kehittämään sitä

- Go Onin tuen työsuhteesi ajan sekä rahanarvoiset henkilöstöedut

Lisätietoja tehtävästä antaa Markus Nordberg, puh: 0400 926 354 / markus.nordberg@go-on.fi

Kiinnostuitko?

Täytä hakemus Go Onin nettisivuilla www.go-on.fi. Kerro hakemuksessasi nykytilanteestasi, työhistoriastasi ja koulutuksesta tai liitä CV hakemukseesi. Kutsumme hakemusten perusteella haastatteluun jo haun aikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten älä odota viimeistä hakupäivää vaan hae jo tänään!

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Noudatamme työelämän pelisääntöjä ja toimimme vastuullisesti ja rehellisesti. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL).
Toimimme työelämän luottopakkina niin yrityksille kuin työnhakijoille — yhdistämme työn ja tekijän.

Betonielemettityöntekijä, Pellon Betoni

95700 Pello
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 13.12.2021

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus