Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Betonimylläri, JV-Betoni Oy

JV-Betoni on ollut jo vuodesta 1973 alkaen betonirakentamisen asialla. Tuotteisiimme kuuluu valmisbetoni, betonielementit sekä erilaiset kunnallistekniikan betonituotteet. Teemme tiivistä yhteistyötä TB-Paalun kanssa, joka valmistaa lyömällä asennettavia teräsbetonipaaluja. Missionamme on tarjota asiakkaillemme laadukkaita tuotteita ja palvelua aina tilauksesta toimitukseen saakka. Pienehkönä, mutta kokeneena toimijana pystymme vastaamaan asiakkaan tarpeisiin nopeasti ja ketterästi – laadusta tinkimättä. Perustetaan yhdessä pieniä ja suuria unelmia! Lisää meistä: https://jvb.fi/

Etsimme nyt JV-Betonin tiimiin vakituiseen työsuhteeseen BETONIMYLLÄRIÄ

Työssäsi vastaat JV-Betoni Oy:n Ulvilan betoniasemasta ja toimit esimiehenä aseman betonikuskeille. Betonin valmistuksen ohella huolehdit aseman betonin laadunvalvonnasta ja aseman kunnossapidosta. Lisäksi vastaanotat asiakkaiden tilauksia ja ohjaat tuotantoa nykyaikaisin ohjausjärjestelmin tilausten mukaan. 

Toivomme sinulta esimiestaitoja, kykyä toimia paineen alla sekä järjestelmällistä työotetta. Aikaisempi kokemus betonin valmistamisesta, betonilaboranttikoulutus ja C-ajokortti katsotaan eduksi, mutta ne eivät ole pakollisia. Saat työhösi kattavan perehdytyksen nykyiseltä mylläriltä.

Tarjoamme vakituisen, mielenkiintoisen ja haastavan työn. Kiinnostuitko? Lähetäthän hakemuksesi meille mahdollisimman pian, sillä haastattelemme jo hakuaikana.

Tehtävä alkaa vakituisena vuokratyösuhteena Go On Porissa ja saat JV-Betoni Oy:n osaavan tiimin tuen työssäsi onnistumiseen. Työhösi saat hyvän perehdytyksen. Täytäthän hakemuksesi alla olevasta linkistä. Lisätietoja tehtävästä tarvittaessa saat Go On Pori arkisin klo 9–16 p. +35844 980 2826 tai pori@go-on.fi.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti