Skip to main content

Betonisuunnittelija

Betonisuunnittelija

Etsimme valtakunnalliselle asiakkaallemme betonisuunnittelijaa vakituiseen työsuhteeseen siltatyömaiden suunnitteluun Ouluun.

Olet sitten rakennusalan korkeakoulu tai yliopisto-opintoja viimeistelevä aloitteleva ammattilainen tai pitkän linjan konkari, niin sillä ei ole tässä kohtaa väliä, sillä nyt etsimme joukkueeseen sitä oikeaa "meidän tyyppistä" henkilöä.

Mikäli koet olevasi työntekijänä joustava ja sosiaalinen tiimipelaaja, iloinen sekä rehti ja reipas, niin hae ihmeessä tätä paikkaa.
Omaat yrittäjähenkisen työotteen sekä positiivisen ongelmanratkaisukyvyn, niin olet jo pitkällä.

Me tarjoamme sinulle erittäin viihtyisän ja mukavan työympäristön sekä työkaverit.
Osaavat ammattilaisemme perehdyttävät sinut osaksi tiimiä ja pääset työskentelemään heidän kanssaan uusimmilla suunnitteluohjelmistoilla.

Tarkempi työnkuva muodostuu vahvuuksien, osaamisen sekä toiveiden mukaisesti. Pystymme kuitenkin lupaamaan sinulle mielenkiintoisia, haastavia, itsenäisiä ja vaihtelevia työtehtäviä.
Koska työ on raskasta, ja raskas työ vaatii välillä vapautta, niin otamme huomioon erilaiset elämäntilanteet tapauskohtaisesti.
Me pystymme joustamaan, joten samaa toivomme myös tähän työtehtävään valittavalta henkilöltä.

Toivomme, että sinulle on karttunut jo entuudestaan kokemusta
3D-suunnitteluohjelmistoista ja omaat etukäteen rakentamiseen liittyvien standardien tuntemusta.
Eduksi katsomme hyvää suomen ja englannin kielen taitoa, sekä Fise-pätevyyttä.

Työsuhde-etuihimme kuuluu mm. oma polkupyörä, työterveyshuolto, liikuntasetelit, ruokaetu sekä lainmukaiset verottomat korvaukset.

Mikäli kiinnostuit tästä paikasta, niin ole yhteyksissä Janne Karjalaan, 0504094136, janne.karjala@bolt.works

Bolt.Works on valtakunnallinen henkilöstöpalveluyritys. Etsimme tekijöitä yli 800 asiakkaallemme, joiden joukossa ovat rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kiinteistöhuollon ja horecan suurimmat toimijat. Henkilöstöpalveluyritysten liiton HPL:n jäsenenä hoidamme työsuhteeseesi liittyvät asiat luotettavasti ammattitaidolla. Täytä profiilisi huolella, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!

Betonisuunnittelija

Oulu
Kokopäiväinen

Julkaistu 27.04.2021

Yrityksen liikevaihto: 
20 000 000 - 49 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus