Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Suositellut työpaikat

Bioanalyytikoita koronalaboratorioon

Tykkäätkö työskennellä matalassa organisaatiossa, joka kasvaa ja kehittyy? Haluatko päästä vaikuttamaan työhösi ja koko yrityksen tulevaisuuteen? SYNLAB Suomi on Suomen suurin yksityinen laboratorio- ja kuvantamispalveluja tuottava yritys. Alan murroksen markkinajohtajana luomme nyt askelmerkkejä tulevaisuuden työpaikalle.

Kansallisen koronavirusstrategian edellyttämän laajamittaisen testauksen toteuttamiseksi SYNLAB Suomi on mukana määräaikaisessa hankkeessa HUSin testauskapasiteetin nostamiseksi. Perustimme syksyllä 2020 Helsingin Kivihakaan automaatiolinjaston kasvattamaan COVID-19 -näytteiden analyysikapasiteettia.

SYNLAB ja HUS uusivat sopimuksensa koronaviruksen PCR-testauksesta. Sopimuskausi jatkuu vuoden 2023 loppuun. Haemmekin nyt koronalaboratorioon COVID-19 -näytteiden analysointiprosessiin bioanalyytikoita ja laboratoriohoitajia kolmivuorotyöhön määräaikaiseen työsuhteeseen. Myös terveydenhuoltoalan ammattilaiset ja opintojen loppuvaiheessa olevat opiskelijat huomioimme haussa. Olemme kiinnostuneita sinusta myös, mikäli olet suorittanut kandidaatin tai maisterin tutkinnon työtehtävän hallintaan valmistavalta luonnontieteen alalta.

Lisäksi haemme muita terveydenhoitoalan ammattilaisia tai esimerkiksi välivuotta pitäviä opiskelijoita avustaviin tehtäviin näytteiden vastaanottoon ja järjestelytehtäviin. Työ tehdään niin ikään kolmessa vuorossa.

Pääset mukaan kansallisesti merkittävään projektiin ja osaavaan sekä dynaamiseen työyhteisöön.

MITÄ TOIVOMME SINULTA

Toivomme, että sinulla on bioanalyytikon tutkinto tai soveltuva terveydenhuoltoalan tutkinto ja kokemusta nukleiinihapon osoitustutkimuksista tai vähintään jompikumpi näistä. Avustavalta henkilökunnalta odotamme kokemusta laboratoriotyöstä tai koulutusta, joka on tuonut laboratoriomaailman tutuksi. Toivomme myös sinun olevan aikaansaava ja vastuullinen tiimipelaaja. Sujuva suullinen englannin osaaminen on tarpeen kaksikielisessä työyhteisössä menestymiseksi.

SYNLAB TYÖNANTAJANA

SYNLAB Suomi on kuuman toimialan keskiössä ja mielenkiintoisessa kehitysmatkassa. Terveyspalvelualalla saamme tehdä aidosti merkityksellistä työtä. Tuotamme laadukkaita palveluja asiakkaillemme ja haluamme olla alan paras työnantaja. Meille tullessasi pääset ammattilaisten joukkoon. Tarjoamme sinulle erittäin kilpailukykyisen palkan sisältäen merkittävän bonuksen, joka on sidottu työsuhteen kestoon. Laajaan etuvalikoimaamme kuuluvat myös mm. lounas- ja hyvinvointietu sekä kattavat työterveyspalvelut. Tästä kerromme mielellämme lisää, kuten myös koko perhettä hyödyttävistä henkilökuntaeduista.

Lähetä hakemuksesi viimeistään 30.6. Liitäthän mukaan ansioluettelosi (muista tallentaa haluamasi liitteet ennen lomakkeen lähettämistä). Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten toivomme kuulevamme sinusta mahdollisimman pian!

Tarkempia tietoja tehtävästä antaa tuotantopäällikkö Anna Muotiala numerossa 040 5752096 ma-pe klo 16-17.

WWW-osoite: https://www.synlab.fi
Yhteystiedot: Tarkempia tietoja tehtävästä antaa tuotantopäällikkö Anna Muotiala numerossa 040 5752096 ma-pe klo 16-17.
Työpaikan osoite: Kivihaantie 7, 00310 HELSINKI
Palkkaus: Tp-TES + merkittävä bonus
Työ alkaa: tai sopimuksen mukaan
Työaika: 3-vuorotyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 30.06.2021
Ilmoitus jätetty: 11.06.2021

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Bioanalyytikoita koronalaboratorioon

HUS
Helsinki
Vakituinen, Kokopäiväinen
Ei työkokemusta

Julkaistu 16.06.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 ?

Jaa työpaikkailmoitus