Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Blokkari/Baarimikko/Tarjoilija

Go On Oulu etsii CLUB TEATRIALLE

myyntitaitoisia BLOKKAREITA, BAARIMESTAREITA ja TARJOILIJOITA.

Club Teatrialla vietetään Nightwishin uuden albumin julkaisutapahtumaa pietarilaisen Nevski & The Prospect -yhtyeen johdolla ja keikalle etsitään nyt asiakaspalvelutaitoisia ja myyntihenkisiä blokkareita ja baarityöntekijöitä illan ajaksi. Työ alkaa keskiviikkona n. klo 19 ja jatkuu myöhään yölle. 

Olethan täysi-ikäinen ja ilmoitathan hakemuksessasi mitä tehtävää ensisijaisesti pystyisit tekemään. Kokemus ravintola-alan tai asiakaspalvelun tehtävistä katsotaan eduksi. Tässä on huikea tilaisuus päästä osaksi Club Teatrian toimintaa, sekä kuulemaan työn ohessa upea keikka! 

Mikäli kiinnostuit paikasta, jätä hakemuksesi pikaisesti www.go-on.fi sivujen kautta. Olethan nopea, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Emme valitettavasti käsittele sähköpostihakemuksia. Lisätietoa tehtävästä antavat Go On Oulun HR-koordinaattori Aino Maaninka 040 054 8811 ja HR-harjoittelija Aija-Riina Loukkola 040 058 0352.

Go On Oulu on oululainen henkilöstöpalveluratkaisuja tarjoava yritys, joka on osa Go On Yhtiötä. Tarjoamme räätälöityjä palveluja asiakkaidemme henkilöstötarpeisiin ympäri Suomen. Löydät meidät Facebookista ja Instagramista.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti